De ce a divorțat Petre Roman: Mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit de altă femeie. De vocea ei

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.08.2022 - 18:50
Soția și Petre Roman - FOTO: Playtech.ro

În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate.

SHARE

Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Roman ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul a făcut un copil.

Citește și: Petre Roman, declarație controversată: Am decis să divorțez pentru că e dreptul meu să mă simt bine 

În cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Petre Roman a spus dacă a divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc.

"Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia... nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele."

Citește și: VIDEO Război contra mafiei românești din Mexic condusă de interlopul oltean Rechinu. FBI: periculoși

După divorțul de Mioara Roman, la doi ani, politicianul s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Cei doi au un băiat pe nume Petrus, care a împlinit recent 11 ani. 

"Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune", a spus Petre Roman despre fiul său, potrivit kanalD.

Cine este Silvia

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc, Petre Roman a divorțat de Mioara Roman. Fostul premier a ales să își refacă viața alături de interpreta care i-a dăruit și un băiețel. Cei doi au o relație solidă și discretă. De când sunt împreună, Petre Roman a rupt legătura cu fosta soție. Nici relația cu fiica lui, Oana Roman, nu e tocmai bună.

Vedeta a făcut declarații neașteptate despre tatăl ei. Se pare că acesta nu își vizitează nici măcar nepoata. Silvia are 50 de ani, iar Petre Roman, 75 de ani, însă, acest lucru i-a ajutat și nu i-a despărțit, așa cum credeau mulți apropiați

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.