Dan Petrescu, părăsit de soție pentru colegul de cameră de la Națională. „Mă urma ca un cățeluș”

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.10.2022 - 10:28
Dan petrescu și soția - FOTO: Arhiva

Nu mai puțin de 8 jucători din Generația de Aur au fost nevoiți să divorțeze și să își refacă viața după divorțuri, unele dintre ele extrem de mediatizate.

SHARE

Neînțelegerile dintre Dan și Dana Petrescu a început la finalul anilo 90. 

În 2001, fosta soţie a antrenorului a recunoscut că a avut o relație extraconjugală cu Radu Niculescu, fotbalist cu care Petrescu era coleg de cameră.

„Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon. M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, a spus Dana Petrescu, în urmă cu puțin timp, pentru Playsport.

Citește și: Luptător de K1 a ucis pentru un detector de telefoane. A dat 500€ și era defect. Judecat în lanțuri

Dana Petrescu s-a specializat, după divorţul de Dan Petrescu, în terapie psiho-sexuală si de cuplu. „Alte soţii de fotbalişti şi-au făcut saloane de frumuseţe, magazine cu haine, dar eu am fost pasionată de psihologie”, a mai spus Dana Petrescu.

NU și-a deschis șaormerie

Relația a mai durat doi ani, iar în 2003 soții Petrescu au hotărât să se despartă, după 10 ani de căsnicie. Ei au doi copii.

Citește și: Kadîrov crede că în Ucraina ar trebui utilizate "arme nucleare de mică putere"

Dana nu s-a mulțumit niciodată cu statutul de nevastă de fotbalist. Divorțul a fost unul cu scandal și intens mediatozat. Cei doi s-au războit luni bune prin tribunale. După despărțire, Dana s-a ales cu două apartamente, o casă în București, un teren în Pipera, dar şi două maşini. 

upă despărțire, Dana s-a ales cu două apartamente, o casă în București, un teren în Pipera, dar şi două maşini.

Cele mia certuri au fost pe dimensiunea penseiei alimentare care varia în funcție de angajamentul de antrenort a lui Dan.

„Judecătoria a decis în 2012 ca fotbalistul să plătească 100.000 de euro pensie alimentară pentru cele doua fete, care studiază în Anglia.

Dana tot era nemulțumită de banii pe care îi primește de la antrenor. Ar vrea și mai mult și susține că dă foarte mult pe studiile fetelor, pe meditații, pe cazarea acestora în Anglia și pe întreținerea lor. 

Lucrurile s-au liniștit abia în 2019 când cei doi au fost surprinși discutând amical.

Petrescu s-a recăsătorit cu Adriana, un fost fotomodel.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.