Cum să te comporți corect în cazino chiar și dacă joci un rol (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 22.06.2021 - 15:25
Cum să te comporți corect în cazino chiar și dacă joci un rol (P)

Dacă sunteți un jucător cu un avantaj, poate avea sens să aveți un „cazino” eficient, astfel încât cazinoul să nu prindă că jucați cu un avantaj.

SHARE

Acest lucru se aplică jucătorilor de blackjack și jucătorilor de video poker, dar cazinourile urmăresc mai atent jucătorii de blackjack decât jucătorii de video poker.

În această postare, discut despre cum să aveți un act de cazino mai eficient.

Găsirea unei situații profitabile

Primul pas în câștigarea banilor la un cazinou ca jucător avantaj este găsirea unei situații profitabile. Nu puteți număra cărțile suficient de bine pentru a obține un avantaj la o masă de blackjack 6: 5, de exemplu. Trebuie să găsiți un blackjack tradițional cu o plată de 3: 2 pentru un natural.

De asemenea, vă ajută dacă puteți găsi un joc cu o singură punte sau cu o punte dublă, cu reguli favorabile.

Dar cazinourile recunosc, de asemenea, care dintre jocurile lor sunt mai ușor de exploatat, așa că vă vor urmări mai atent la acele jocuri.

Același lucru este valabil și pentru jocurile de poker video, dar într-o măsură mai mică. Cazinourile care oferă jocuri de poker video cu mese de plată profitabile le folosesc, de obicei, ca lideri de pierderi. Speră doar să atragă mai mult trafic către cazinourile lor.

Sunt, de asemenea, conștienți de faptul că majoritatea profesioniștilor potențiali profesioniști în video poker nu joacă suficient de bine pentru a obține un avantaj chiar și atunci când găsesc o mașină cu o rentabilitate estimată de peste 100%.

Obținerea unor avantaje profitând de promoții

Chiar și un joc de poker video 9/6 Jacks sau Better poate fi o situație de așteptare pozitivă pentru un jucător dacă clubul jucătorilor și alte promoții se adună suficient. Randamentul așteptat pentru un astfel de joc cu strategie perfectă este de 99,54%, ceea ce înseamnă că avantajul casei este de 0,46%.

Dacă primiți puncte înapoi de la clubul jucătorilor cu aproximativ 0,2%, ați redus avantajul casei la 0,26%. Este aproape de un joc egal, dar nu puteți câștiga bani în mod constant pe jocuri echilibrate. Puteți înțelege cu ușurință de ce.

Să presupunem că cazinoul vă oferă puncte duble la video poker în anumite zile ale săptămânii. Acum, sunteți chiar aproape de un joc egal - marginea casei scade la 0,06%.

Dacă jocul oferă un fel de plată bonus pentru un anumit joc, s-ar putea chiar să puteți obține încă 0,5%, caz în care jucați acum cu un avantaj de aproape 0,5% față de cazinou. Sună ca o margine mică, dar este semnificativ, mai ales dacă jucați pentru mize suficient de mari.

Să presupunem că ajungi într-o astfel de situație cu un joc Jacks or Better pe o mașină de dolar. Mizați 5 USD pe mână - cinci monede - și faceți 600 de pariuri pe oră. Puneți în acțiune 3.000 USD pe oră. Dacă vă așteptați să câștigați 0,5% cu acțiunea respectivă, urmăriți o rată de câștig orară de 15 USD.

Dacă puteți obține această ofertă într-un joc de 5 USD, vă uitați să puneți în acțiune 15.000 USD pe oră și să câștigați în medie 75 USD pe oră pe termen lung. Noroc să găsești o situație care să fie profitabilă. Dar dacă o faci, fii discret. Nu doriți ca cazinoul să-și dea seama că sunteți un jucător avantajat.

Adăugarea valorii altor comps

Dacă jucați un joc de poker video de 5 USD, sunteți un jucător legitim în lumea mașinilor de jocuri de noroc. Veți avea nevoie de o sumă bancară adecvată pentru a vă permite acest tip de acțiune. Nu poți intra cu 500 $ și să joci poker video cu 25 $ pe mână, mult timp.

Când jucați la acest nivel, cazinoul vă va oferi aproape sigur mese gratuite și o cameră cu reduceri. Dacă sunteți de acord să petreceți suficient timp la mașini, cazinoul vă va compune adesea și camera. Uneori, acest lucru se adaugă punctelor pe care le câștigați, deși acest lucru devine mai rar în timp.

Cazinourile știu că câștigă mai mulți bani de la jucătorii cu mize mai mari chiar și atunci când joacă jocuri de cazino cu un avantaj relativ scăzut al casei. Vor dori să vă încurajeze să jucați, mai ales dacă există concurență în zonă.

Noroc că ați găsit o astfel de ofertă la WinStar din Oklahoma, de exemplu. Nu există o concurență reală la câțiva kilometri.

Pe de altă parte, la un cazinou din Las Vegas, în Downtown, cazinourile sunt îndrăznețe în privința atragerii clienților și a ținerii lor departe de concurenții lor.

Ce trebuie să faceți când cazinoul începe să revină

Pe măsură ce această anecdotă continuă, a devenit disponibilă o nouă promoție care a fost promovată marți. Eroul nostru a lovit patru de un fel la 6 dimineața și s-a calificat pentru plata bonusului, dar când a chemat persoana care a schimbat-o, s-au comportat de parcă nu știau despre ce vorbește despre noua promoție.

El a cerut un supraveghetor care să explice că promoția nu a început până la 8 dimineața, chiar dacă descrierea scrisă a promoției nu spunea nimic despre asta. Eroul nostru a dat înapoi și a explicat că nu asta spunea promoția.

Supraveghetorul a verificat cu un manager și apoi a spus că promoția a contat doar pentru plățile de mână și că, din moment ce jocul a plătit 250 pentru 1 pe mașină, nu a contat.

Pe de o parte, regulile fair-play sugerează că cazinoul ar fi trebuit să-și onoreze promovarea.

Pe de altă parte, nu doriți ca un cazinou în această situație să fie prea iritat cu dvs. La sfârșitul zilei, ei țin toate cărțile la propriu și la figurat.

Cazinoul a fost în cele din urmă de acord cu plata bonusului pe această mână, dar cu înțelegerea că nu vor mai plăti bonusuri înainte de ora 08:00, acum că știa regulile. Această situație ar fi putut merge mult mai rău.

Concluzie

Dacă sunteți un jucător de agrement, nu aveți nevoie de un act. Dar dacă ești un jucător avantajat, ai putea însă fii responsabil.

Prima întrebare pe care ți-o pui este dacă ai găsit o situație profitabilă. Următoarea întrebare este ce fel de act s-ar potrivi cel mai bine acestei situații.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te