Cum este mai bine? 5 sfaturi pentru cei care folosesc fondul de ten!

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 02.12.2021 - 16:22
Cum este mai bine? 5 sfaturi pentru cei care folosesc fondul de ten!

Recomandări bine de luat aminte:

SHARE

1.    Folosiți o pensulă specială sau un burete pentru fond de ten.

Dacă bureții și pensulele lipsesc în trusa cosmetică, acest gol ar trebui să fie umplut. Desigur, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate - și mulți make-up artiști preferă să distribuie fondul de ten cu folosind degetele proprii. Dar dacă, de exemplu, aveți o piele cu probleme, este mai bine să nu faceți acest lucru.

Un burete în formă de ou sau o pensulă sintetică plată poate ajuta la prevenirea problemelor pielii - cu condiția să le tratați în mod regulat cu o soluție specială sau doar să le spălați cu apă caldă și săpun. Cu aceste instrumente, este de două ori mai convenabil să distribuiți uniform fondul de ten.

2.    Tipul de piele contează

Atunci când alegeți o cremă hidratantă, acordați întotdeauna atenție tipului de piele pentru care este destinată. Este aceeași poveste cu fondul de ten: în fiecare sezon, giganții frumuseții lansează din ce în ce mai multe consistențe și texturi noi dintr-un anumit motiv. Dacă aveți pielea uscată, alegeți texturi cremoase și căutați eticheta Radiant pe ambalaj: acest produs va crea o strălucire naturală, iar pielea va arăta fresh toată ziua.

Dar fondurile maet și fluidele translucide, dimpotrivă, sunt create special pentru fetele cu ten gras și mixt. Atrageți atenția la fond de ten Revlon dacă aveți pielea problematică.

3.    Schimbați fondul de ten în fiecare sezon

Surpriză: geanta cosmetică ar trebui să aibă cel puțin două fonduri de ten - pentru iarnă și pentru vară. Mai bine să schimbați produsul de patru ori pe an. Acesta nu este un truc de marketing, ci o necesitate reală. De îndată ce termometrul se ridică peste semnul de 15-18 grade, puteți trece la texturi mai ușoare pe care nu vi le-ați putea permite toamna și iarna. Și nuanța va fi diferită, cel pentru vară fiind cu o cel puțin o nuanță mai închisă, pentru că pielea va fi bronzată.

4.    Nu uitați de gât

Poate că acesta este cel mai gravă greșeală. Nu uitați niciodată să folosiți fond de ten pe gât!

5.    Testați produsul înainte de a cumpăra

Nu vă recomandăm să alegeți un fond de ten care să se potrivească cu tonul pielii mâinilor dvs., dar partea din spate a mâinii este potrivită pentru a-i testa rezistența. Urmăriți cum se arată crema în câteva ore după aplicare: dacă pielea devine aspră, înseamnă că produsul poate usca pielea. Și încă un sfat: pentru a fixa fundația, aplicați pudră translucidă.

Vă recomandăm să aplicați sfaturile de mai sus în practică, astfel veți arăta îngrijit și frumos în orice situație!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te