Carnetul cu 80 de amante al soțului găsit de o îndrăgită artistă. Trecuse și vârsta

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.04.2023 - 16:32
Saveta Bogdan - Foto: Saveta Bogdan / Facebook

Una din cele mai apreciate cântărețe de muzică populară declară că cel de-al doilea ei mariaj a fost un coșmar. Ea a găsit un carnet în care fostul soț ținea o evidență a persoanelor cu care a înșelat-o.

SHARE

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îngrăgite cântărețe de muzică populară din România. Ea face declarații incredibile despre ultimul său mariaj.

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori

Prima căsătorie a durat numai cinci ani. Pentru primul soț a fugit de acasă la 16 ani. Soțul s-a dovedit foarte gelos și violent.

„A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Știa șapte limbi străine… am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

 A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83.

A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan pentru wowbiz.ro

Citește și: Olimpia Panciu, cucerită de soț cu o melodie. Fug în Danemarca unde li s-a interzis să aibă copii

Artista spune că și-a refăcut viața după cele două căsnicii eșuate și că acum este într-o relație cu cineva mai tânăr. Artista va pleca în SUA dar singură.

”Plec în America la fată. De abia aștept să treacă (n.r sărbătorile) să plec pentru că nu mai am nici spectacole. Am avut câteva la Roma, dar am renunțat la ele, că vreau să plec la copil, la fata mea. M-a luat dorul de ea și am spectacole și acolo. Mă duc la Miami, mergem peste tot, mă plimb. Nu mă fotografiază nimeni că să zică „uite-o și pe Saveta”, uite ce slabă e sau că m-am îngrășat, știi cum e”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Citește și: Singura divă din filmul românesc, alungată de pe scenă la 40 ani. Plătește pentru „păcatele” soțului

Artista a trecut prin momente delicate în pandemie când nu avut cântări. Ea trăia dintr-o pensie de 1.200 de lei la care se adăugau 600 lei de la o asociație a muzicienilor.

Câteva repere

Saveta Bogdan a colaborat de-a lungul carierei cu mai multe ansambluri populare, a lansat numeroase piese și albume și și-a câștigat un loc bine-meritat în inimile fanilor. Repertoriul său conține de la doine la cântece de joc, de dor sau de nuntă.

Născută la Sângeorz-Băi, în județul Bistrița Năsăud, artista a urmat cursurile Școlii de Artă, secția Canto popular. În 1968 își face debutul pe micile ecrane în emisiunea “Viața Satului”.

Urmează o perioadă de colaborare cu ARIA, în care Saveta Bogdan străbate lumea în lung și în lat, având turnee atât în țară, cât și în străinătate, în Olanda, Germania, Italia, Franța etc. Cântăreața își lansează în această perioadă și primul album “Sunt fata din Sangiorz-Băi”, primit cu căldură de public.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te