Cel mai iubit actor de telenovele moare la 41 ani în fața copiilor. Cine a vrut să îl otrăvească ?

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.06.2023 - 18:58
Eduardo.Paloma - Foto: El Pareja
Eduardo Palomo - Foto: Youtube
Eduardo Palomo - Foto: El Pareja
Familia lui Eduardo - Foto: Pinterest

Cel mai iubit actor de telenovele Eduardo Palomo ar fi împlinit, luna trecută, 62 de ani. A murit, în timp ce lua masa la restaurant alături de soția lui și de cei doi copii. Femeia iubită nu a putut depăși drama pierderii lui Eduardo și nu s-a mai recăsătorit.

SHARE

 S-a impus ca unul dintre cei mai iubiți și respectați actori ai televiziunii și cinematografiei mexicane, iar moartea subită, la vârsta de 41 de ani, a îndoliat întreaga țară. Până în prezent, telenovelele sale continuă să fie iubite de noile generații. 

Cariera lui Palomo a devenit o legendă datorită unor telenovele iconice în care a jucat precum „Inimă sălbatică”, alături de Edith González, Ana Colchero și Ariel López Padilla, unde a jucat unul dintre cele mai memorabile personaje ale sale: Juan del Diablo. 

O telenovelă iubită în România

Telenovela „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje”, lansată în anul 1993, este una dintre cele mai iubite producții de acest gen, iar actorii Edith Gonzalez, care a interpretat rolul contesei Monica de Altamira, și Eduardo Palomo, în rolul lui Juan del Diablo, au devenit cunoscuți în toată lumea pentru povestea de dragoste pe care au prezentat-o. 

La 2003, pe 6 noiembrie, Eduardo Palomo a suferit un atac de cord în timp ce se afla într-un restaurant cu soția sa Carina Ricco și un grup de prieteni în Los Angeles, California. Actorul a leșinat și, după intervenția paramedicilor care au încercat să îl resusciteze, a murit la spital din cauza bolii de inimă de care suferea.

Jurnaliștii de limbă spaniolă cred că actorul a fost otrăvit.

„O nouă teorie avansează o versiune complet diferită a acestei povești. Potrivit jurnalistului Jorge Carbajal, citat de Milenio, ar fi vorba de fapt de un caz de otrăvire. De ce ar fi fost ucis Eduardo Palomo și nu ar fi suferit un atac de cord, așa cum se spune?
Potrivit expertului, o elită puternică de la Hollywood l-a șantajat atunci când a vrut să înceapă să pătrundă pe piața internațională. 

Inițial, artistul ar fi fost de acord să renunțe la 90% din veniturile sale în schimbul sprijinului pentru obținerea unor roluri importante, dar odată ce a decis să pună capăt acestei situații, a plătit cu viața.

Mâncarea de la cină ar fi fost alterată pentru a-l ucide la vârsta de 41 de ani, potrivit nuevamujer.com

Copiii lui Palomo duc moștenirea mai departe

Copiii lui Eduardo și ai Carinei duc mai departe moștenirea celor doi actori, întrucât fiica lor Fiona, care avea cinci ani când și-a pierdut tatăl, a jucat în seriale precum Gossip Girl: Acapulco și Control Z, și în filmul Ligando padre, acesta din urmă cu Mauricio Ochmann, Ana Claudia Talancón, Sandra Echeverría.

Luca Palomo, fiul cel mic al cuplului, este dedicat muzicii, iar mama sa a reiterat cu diferite ocazii pe rețelele de televiziune că foarte curând lumea va cunoaște talentul fiului său, arată americanchronicles.com

Cel mai iubit actor de telenovele moare la 39 de ani în fața copiilor

Soția lui Eduardo, Carina Ricco a dat un interviu pentru jurnalul mai sus menționat în care l-a evocat pe Eduardo. Carina și Eduardo s-au căsătorit în secret pe când actorul avea 32 de ani. Au dus o viață discretă departe de scandaluri. 

A fost greu pentru tine să fii mamă singură?

Da, cred că este mai ușor dacă ai un partener, că tatăl copiilor tăi poate lua decizii împreună cu tine, că uneori unul este cel dur și celălalt se înmoaie...

Credeți că au avut copiii nevoie de figura paternă?

Este întotdeauna necesar, atunci când tatăl nu este acolo, indiferent de motiv, pentru că a plecat de acasă, au divorțat, pentru că a fost iresponsabil și nu a fost niciodată prezent ... Cred că ambele sunt necesare: mama și tata, dacă sunt oameni responsabili și buni, pentru că dacă sunt un dezastru, ar fi bine să nu fie.


Apropo, s-au împlinit 23 ani de la moartea lui Eduardo Palomo, cum ați trăit absența lui?

Este un proces care nu cred că se va sfârși, înveți cu adevărat să trăiești cu această absență și înveți să fii singur, dar întotdeauna îți este dor de oamenii pe care îi iubești, întotdeauna, nu contează dacă este vorba de tatăl tău sau de mama ta, dacă era deja foarte bătrân... Cred că întotdeauna ne este dor de cei pe care îi iubim. Cu toate acestea, în cele din urmă, cred că ființele umane sunt foarte puternice și ne ridicăm, mai ales atunci când ai copii, pentru că ei îți dau o mare putere. Copiii mei sunt super sănătoși, muncitori, foarte dedicați și angajați în încercarea de a face din lume un loc mai bun.


Tatăl copiilor dvs. va fi întotdeauna marea dvs. iubire?

Da, este iubirea mea eternă, ea merge dincolo de a fi mamă, tată, soț, soție, partener... este atunci când întâlnești acele ființe cu care vibrezi în aceeași tonalitate și cu care ai aceeași energie.

Citește și: Bărbatul care i-a oferit Tinei Turner un rinichi și 7 ani de viață. A fost dragoste la prima vedere

Cum ți-l amintești?

Cu multă dragoste și multă bucurie întotdeauna, mai ales când eu și copiii lui lucrăm, acum Luca face muzică, Fiona joacă teatru, iar eu joc în telenovele.

Citește și: Fabuloasa viață a Mihaelei Mihai: Urmărită și declarată moartă de Securitate. Soțul o otrăvea

Pentru newsrnd, actrița a spus: „Am învățat să trăiesc cu absența lui și nu îmi voi reveni vreodată complet Asta nu se depășește pentru că nu este o cursă cu obstacole. Cel mai dificil lucru este să crezi din nou în dragoste și că totul este posibil", a spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te