Câți bani face Hrușcă în România, din concertele de Crăciun? Când începe turneul din acest an?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 08.12.2023 - 11:33
Câți bani câștigă Ștefan Hrușcă din concertele de Crăciun - Foto: Facebook/Stefan Hrusca - cu rol ilustrativ

Câți bani face Hrușcă în România, din concertele de Crăciun? Cunoscutul artist, stabilit în Canada din 1991, revine în țară, an de an, pentru a le cânta conaționalilor celebrele sale colinde. Acest lucru îi aduce și o sumă consistentă în conturi, dat fiind onorariul său.

SHARE

Câți bani face Hrușcă în România, din concertele de Crăciun? Popularul artist se întoarce de decenii bune în țară, mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă. El îi colindă pe conaționali în turnee de zeci de spectacole, știind că românii rezonează la colindele cărora le dă glas în stilul maramureșean inconfundabil. Dar acest lucru este și ocazia perfectă de a aduna o sumă de bani ce-i permite să trăiască lejer un an întreg. 

Câți bani face Hrușcă în România, din concertele de Crăciun? Când începe turneul din acest an?

Ștefan Hrușcă nu se dezminte nici în acest an. Stabilit în Canada din 1991, cunoscutul cântăreț aduce mereu magia colindelor populare în fața compatrioților, în perioada Sărbătorilor de iarnă. 

Dar spectacolele au și o parte financiară foarte profitabilă pentru autorul „Rugii pentru părinți”, suma ce-i intră în bununare la fiecare astfel de turneu asigurându-i o viață tihnită pentru tot anul următor., când situația se repetă.

Astfel, conform money.ro, Ștefan Hrușcă a obținut din concertele susținute în aceeași perioadă a anului, în 2022, nu mai puțin de 350.000 de euro, din spectacolele pe care începe să le susțină, mai întâi în alte țări din Europa. apoi în România.

Citește și: Hrușcă, la 66 de ani. Cum arată casa lui de 1.000.000 $ din Canada și cum îl strigă lumea acolo

Tariful lui Hrușcă pentru un concert este de aproximativ 10.000 de euro, conform datelor publicate de digi24.ro.

Și în acest an. Ștefan Hrușcă și-a început turneul de „colindat” încă din 18 noiembrie, în Brescia (Italia). Sunt în total 31 de spectacole, în orașe din Italia, Germania, Franța și Elveția, după arată programul postat chiar pe pagina de Facebook a artistului

Ultimul va fi chiar sâmbătă, 9 decembrie, în Berna, după care artistul ia drumul țării natale. 

În România, „Turneul Naţional de Colinde - Ştefan Hruşcă 2023”, așa cum este denumit, debutează duminică, 10 decembrie, la Târgul de Crăciun din Oradea, după care continuă, aproape zilnic, prin alte orașe din toată țara.

Citește și: Plecat de 30 ani în Canada unde e milionar, Hrușcă poartă în suflet un loc din România. E magic

Lista completă a concertelor o puteți vedea AICI.

În total, vor fi 17 spectacole, la care se adaugă cele două din București, ce vor încununa turneul. Ele vor avea loc în aceeași zi, luni, 18 decembrie, pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”, potrivit Agerpres. Orale de începere ale concertelor din București sunt 17.00 și 20.00. 

Prin urmare, Ștefan Hrușcă va apărea, în total, în 48 de concerte și, dat fiind tariul său de artist, ar putea aduna aproape 500.000 de euro, 480.000 de euro, mai precis, din „colindatul” din 2023.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te