Care a fost cea mai mare dorință a Cristinei Țopescu? Jurnalista a murit singură, lângă câinii ei

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.08.2024 - 17:51
Care a fost cea mai mare dorință a Cristinei Țopescu? Jurnalista a murit singură, lângă câinii ei - Foto: Pagina de media / imagine cu rol ilustrativ
Care a fost cea mai mare dorință a Cristinei Țopescu? Jurnalista a murit singură, lângă câinii ei - Foto: Pagina de media / imagine cu rol ilustrativ

Care a fost cea mai mare dorință a Cristinei Țopescu? Jurnalista a murit singură, lângă câinii ei. Ce viață a dus artista și cum a fost găsită fără viață în apartamentul său?

SHARE

Care a fost cea mai mare dorință a Cristinei Țopescu? Jurnalista a murit singură, lângă câinii ei. Ce viață a dus artista și cum a fost găsită fără viață în apartamentul său?

Care a fost cea mai mare dorință a jurnalistei?

Cristina Țopescu avea 59 de ani și a fost fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, care s-a stins din viață în primăvara lui 2018. Celebra prezentatoare nu a avut copii și mulți s-au întrebat care a fost motivul.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre nunta cu Bănică: Dansam cu alții pentru că el cânta. De ce s-au despărțit

Într-un interviu acordat presei, regretata Cristina Țopescu a dezvăluit că acest lucru a fost cauzat de o eroare medicală. Și-a dorit extrem de mult, dar nu a mai avut posibilitatea de-a deveni mamă. Mare iubitoare de animale, Cristina Țopescu a salvat numeroși câini și a făcut eforturi financiare uriașe.

“Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o grşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?

Răspunsul la întrebarea asta, însa, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatal meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu ca m-am născut copilul lui. Într -o viaţă viitoare sper sa fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, scria în urmă cu ceva vreme Cristina Ţopescu pe Facebook.

Iată că aceasta a încercat să înfieze un copil. I-a povestit totul Andreei Berecleanu: 

„Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei", a spus celebra prezentatoare TV pentru ELLE.

A vrut să înfieze un copil, dar nu a reușit

Regretata jurnalistă și-a dorit să înfieze un copil, dar nici acest vis nu i s-a putut împlini. Andreea Berecleanu, una dintre bunele și vechile prietene ale Cristinei a dezvăluit că jurnalista avea grijă de o fetiță pe care se gândea să o adopte, dar, din păcate, copila a fost dată altor părinți.

Citește și: Marea iubire a lui Bănică junior dinainte de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „Era un primitiv”

„Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei” – a declarat Andreea Berecleanu, pentru elle.ro.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de doar 59 de ani, fiind găsită singură, în locuința din Tunari, de către un echipaj de la Ambulanță ce fusese chemat de către o vecină, alarmată de absența acesteia.

Îndrăgita prezentatoare Cristina Țopescu a fost activă pe diferite rețele de socializare în zilele de după Crăciun în 2019, apoi prietenii și apropiații au observat că aceasta n-a mai răspuns la mesajele primite de Revelion.

Mulți, printre care și colegi de breaslă, au considerat că aceasta a plecat într-o vacanță în străinătate. O vecină care nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu de câteva săptămâni a decis să cheme Ambulanța.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te