Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”? Anunțul oficial făcut de Antena 1

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.03.2024 - 17:11
Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”? Anunțul oficial făcut de Antena 1 - Foto: Antena 1 / imagine rol ilustrativ

Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”? Anunțul oficial făcut de Antena 1. Cine sunt cei patru jurați și când apar pe ecrane?

SHARE

Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”? Anunțul oficial făcut de Antena 1. Cine sunt cei patru jurați și când apar pe ecrane?

Noul sezon „Chefi la Cuțite”

Un nou sezon Chefi la Cuțite este gata să ia startul. De această dată, publicul îi va cunoaște pe noii chefi, cei care i-au înlocuit pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Locul acestora a fost luat de alți patru bucătari de renume, pe care publicul îi va cunoaște curând. Când are premiera noul sezon Chefi la Cuțite și în ce zile se va difuza emisiunea?

Antena 1 a anunţat data de lansare al celui de-al 13-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, iar noul sezon va avea premiera pe 18 martie.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu are datorii de milioane. Antena 1 îl lasă mai sărac cu 50.000 euro

La masa juriului vor sta patru chefi noi, Ştefan Popescu, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia şi Richard Abou Zaki. Emisiunea va fi programată de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Din 2016 şi până acum, show-ul a avut trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, invocând starea de oboseală. Între aceştia şi Antena 1 există un proces în derulare.

De ce spune Dumitrescu că Antena 1 i-a pus „pumnul în gură”?

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au spus pas emisiunii de la Chefi la Cuțite care a ajuns la sezonul cu numărul 13. După 12 sezoane petrecute pe platourile de filmare, aceștia s-au retras brusc.

După zeci de speculații și nicio informație concretă, unul dintre foștii jurați ai emisiunii face lumină în acest scandal. 

Florin Dumitrescu se judecă cu cei de la Antena 1 din cauză că ar fi refuzat să filmeze noul sezon de la Chefi la Cuțite în condițiile trustului. Alături de el, sunt târâți prin tribunale și chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu nu a mai rezistat. Mai ales că, în ultima vreme, s-au înmulțit scandalurile cu privire la situația lui. Și apar informații ”pe surse” că ar fi în pragul divorțului. Acesta a izbucnit într-un video postat pe rețelele sociale în care a explicat cum stă situația.

”Am foarte multe chestii de clarificat și e care nu le pot clarifica fără să fiu acuzat, după aceea, cine știe ce. În condițiile în care ne aflăm acum, în condițiile în care mă aflu acum, cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați… Cred că nici amenințare nu pot să folosesc. Cu notificările pe care le primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat… Da, e sensibilă povestea.” a povestit celebrul chef.

Citește și: De ce susține chef Dumitrescu că Antena 1 i-a "pus pumnul în gură"? Mă sună avocații

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te