Botezatu, operat de urgență în Turcia. Anul trecut a învins cancerul: „Sunt singur. Sunt un trofeu”

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.03.2021 - 18:18
Botezatru / FB

Noi probleme de sănătate pentru Cătălin Botezatu (54 de ani). Designerul a ajuns de urgență în Turcia, unde este programat la o nouă intervenție chirurgicală în cursul zile de azi.

SHARE

Citește și:VIDEO Gigi Becali: Florinel, ai luat carnetul la mișto? Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză

Cătălin Botezatu a preferat ca, de data aceasta, să anunțe personal că va fi supus unei noi operații de către medicii turci.

 
 „Sunt din nou la Istanbul, la spitalul care are grijă de mine. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de câte ori este nevoie, sunt cei mai buni”, a anunțat designerul, pe contul său de Instagram.

Citește și: EXCLUSIV Cătălin Botezatu, urmărit de un investigator privat din Anglia pentru o țeapă de milioane

Cătălin Botezatu a revenit în Turcia după nici o lună. La începutul lunii februarie, designerul a făcut un control de rutină. Juratul de la „Bravo, ai stil!” are probleme de sănătate de ani de zile, iar anul trecut a reușit să învingă cancerul. La începutul anului 2020, Cătălin Botezatu recunoștea că a fost la un pas de moarte, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Atunci a fost operat de patru ori și a fost nevoit să facă și chimioterapie. ”Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea”, spunea atunci Botezatu, citat click.

Botezatu se plângea, recent, că e singur și neînțeles. La finalul anului trecut el mărturisea răvășit:

„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”,a dezvăluit Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro

„Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.