Borcea a vrut să se sinucidă în pușcărie. Valentina a lăsat viața din New York ca să-i fie alături

DE Alex Darvari | Actualizat: 05.10.2022 - 20:52
Valentina și Cristi - FOTO: impact.ro

Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, la despărțire și că și-a câștigat singură banii.

SHARE

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine.

Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

A stat în pușcărie

Borcea avea de executat o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună.

Omul de afaceri spune că a rămas cu traume puternice din vremea în care a stat în puşcărie. Fostul număr 1 de la Dinamo a dezvăluit că a fost la un pas de sinucidere.

"Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Citește și: Oana Zăvoranu ar fi șantajat un medic celebru ce a împumutat-o cu sume imense. I-a pretins 800 mii €

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie. Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă.

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis

La Jilava au apă caldă în fiecare zi, dar fac baie la 5 dușuri, nu există duș în cameră. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram 4 în cameră. La Poarta Albă a venit doamna ministru în control și eram 12 în cameră. Știți de ce se spune că Poarta Albă e zonă VIP? Pentru că nu are etaje și este construită pe lung, zona este plină de verdeață și de pomi. Nu ai 4 etaje ca la Rahova sau Slobozia. La celelalte pușcării nu ai verdeață. Erau toalete turcești.

Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică. Prima dată când am văzut, i-am zis lui Victor și mergeam la toaletă cu el de frică”, a declarat Cristi Borcea la un post TV.

Newsweek a scris că Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de 10 ani și au 3 copii. Dar, înainte să se căsătorească au încheiat un contract prenupțial pentru a-și proteja averile.

Ce avere are Borcea

Conturile lui Cristi Borcea au fost remarcate în anul 2007, când averea lui a fost estimată de Capital la 15-17 milioane de dolari. Marele boom însă a venit abia un an mai târziu, când afaceristul şi-a vândut una din afacerile deţinute în industria gazului lichefiat.

 Borcea a avut de executat o pedeapsă de 7 ani și 6 luni (în dosarul transferurilor de jucători), din care a stat închis 5 ani și o lună. În perioada de detenție afacerile lui aurmers și mai bine, aducându-i mai mulți bani. El ara eva o avere de 80 milioane euro.

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te