Balint a devenit tată când a realizat că nu își mai iubește partenera. Un divorț l-a costat o avere

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.11.2022 - 20:24
Balint și actuala iubită - FOTO: prosport

Gabi Balint, eroul din meciul cu Argentina din 1990 când a înscris golul egalării, a avut parte de o viață amoroasă cu palpitații. Gabi Balint este unul dintre nu puținii jucători ai Generației de Aur care au trecut prin divorțuri.

SHARE

Gabi Balint a fost căsătorit cu modelul Cătălina. Relația dintre ei a durat câțiva ani, până în 2004, atunci Cătălina și Gabi Balint au semnat actele de divorț.

La acea vreme, fata lor Denisa avea doar 2 ani. Ulterior, fosta soție a lui Gabi Balint și-a deschis mai multe grădinițe și creșe, în Capitală.

Citește și: Belodedici a fugit în Iugoslavia cu fosta iubită a lui Balint. La divorț, soția a luat casa și banii

La divorț, Gabi Balint i-a lăsat soției un etaj dintr-o vilă dar și un Mercedes, plus o grădiniță. Cătălina păstrează o relaţie normală cu fostul soţ, de dragul fiicei lor de 20 de ani, Denisa, potrivit gsp.ro

"Ne-am despărțit pentru că nu am mai putut fi împreună. Nu a făcut lucruri grave, ci așa a fost să fie. A fost o perioadă frumoasă, cu plecări, cu vacanțe, cu distracții. Mi-a plăcut că este un om jovial, cu coloana vertebrală, un om cu un caracter frumos", spunea Cătălina. 

Are o fetiță pentru care plătește pensie alimentară

Apoi a urmat o nouă relație, de această dată cu Raluca Petrică, ce nu s-a încheiat tocmai amiabil. Raluca a cochetat şase ani cu televiziunea, din 17 aprilie 1999, când a început emisiunea “Surprize, surprize”, unde a făcut parte din trupa de dans a emisiunii şi până în 2005. Timp de un sezon, a fost asistenta Andreei Marin,

Fostul fotbalist a lăsat-o însărcinată, după care a părăsit-o înainte ca ea să nască. 

Citește și: VIDEO „Pirații” ucraineni și Legiunea Internațională care au cucerit Herson. Cea mai mare victorie

În final, Gabi Balint a anunțat că recunoaște fetița pe care o avea cu Raluca.

"Nu am fost alături de Raluca în timpul sarcinii, pentru că sentimentele mele pentru ea nu mai existau, însă, acum, ea e o femeie importantă pentru mine: mama fetiței mele. Am stabilit deja valoarea pensiei alimentare și am cumparat tot ce este necesar pentru a o aștepta cum se cuvine", a declarat acesta pentru Click.

Vremuri noi și mai bune

În prezent, fostul mare fotbalist în vârstă de 55 de ani se iubește cu o tânără. Cea care i-a furat inima se numește Luciana Pop și este director la o bancă din Bistrița. 

În 2019, Gabi Balint a trecut cu bine peste o cumpănă a vieții sale. Operat de urgență după ce a suferit un infarct, intervenție în care i s-au montat trei stenturi pe inimă, fostul internațional se simte foarte bine.

El a revenit în studiourile de televiziune unde este moderator.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te