Autor de șlagăre nemuritoare, Gabriel Dorobanțu a fost declarat demodat. A fost „călcat” de hackeri

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.11.2022 - 18:15
Gabriel Dorobanțu - FOTO:

Gabriel Dorobanțu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți, cu o activitate intensă mai ales în comunism. Ajuns la 69 de ani, autorul celebrului „Hai vino iar în gara noastră mică” se simte ignorat.

SHARE

 Gabriel Dorobanţu are un mare regret, general valabil pentru toţi soliştii din generaţia sa.

„Pot să înregistrez şi 100 de piese noi, dezamăgirea, nu numai a mea, e că putem face orice în momentul de faţă, nu vor să difuzeze cântecele noastre la radio pentru că li se pare că suntem ieşiţi din uz şi neinteresanţi, dacă nu demodaţi. Nu vreau să mă plâng şi m-am consolat cu gândul că trebuie să fim în continuare ce am fost şi alături de publicul nostru”, spune solistul.

A avut și o carieră de actor

„Nu am făcut facultatea de film, însă toţi actorii mari cu care am interacţionat în spectacole m-au lăudat şi au spus despre mine că am talent actoricesc. Sigur că nu trebuia să plec urechea la asta pentru că e greu să fii actor, asta presupune o mare responsabilitate, iar eu eram deja interpret şi lumea mă ştia, aveam succes şi drumul meu.

Nu puteam să mă gândesc la o carieră în actorie, însă întâmplător cei din televiziune mi-au sugerat să fac momente comice şi am jucat de câteva ori în spectacolele de divertisment făcând momente comice care mi-au ieşit foarte bine. După aceea am încercat să scriu momente comice pentru televiziune şi am jucat cu Nae Alexandru, Valentina Fătu şi mai mulţi colegi în emisiuni care au avut succes.

Citește și: Un ucigaș și-a așteptat 19 ani sentința cu moartea pentru a-i transmite soției sale „un legământ”

Am mai avut şi un moment cu Corina Chiriac, am scris un moment pentru Naţional TV de Revelion, şi am jucat în filme pentru copii. Lucrul ăsta m-a umplut de bucurie şi mi-a dat speranţa pentru că mi-am dorit întotdeauna să fiu actor de cinema. De exemplu, Mitică Lupu, autorul „Gării mici”, scria şi muzică pentru copii şi a avut ideea să facă scenarii pentru filme în care protagonişti să fie copiii, dar să am şi eu rolul principal. Am făcut lucruri bune, frumoase, pentru care am fost lăudat.

Cred că am avut o prestaţie bună. Urmărind filmele, cu un ochi critic, mi-a plăcut de mine şi mi-a dat încredere. Însă acum nu se mai fac filme pentru copii, iar pentru filmele celelalte nu m-a solicitat nimeni. Încă aştept şi vreau să fiu pe lista celor care fac filme serioase”, spune solistul”, a povestit pentru click.ro.

De ce nu s-a însurat

Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoţite de partenerii de viaţă devin mai importante şi mai grave. Şi nu-mi place!”, a povestit Gabriel Dorobanţu

A fost vizat de hackeri

După ce le-au spart adresele de email, hackerii au intrat pe conturile de socializare ale vedetelor şi au cerut bani de la prietenii acestora. În plus, au solicitat în numele victimelor obţinerea unor credite de la bănci şi de la instituţii financiare nebancare.

Printre victime s-au aflat Gabriel Dorobanţu, actorul Adrian Nartea, cunoscut din serialul "Vlad", dar şi cântăreţul de manele Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi. 

Citește și: Hackerii care i-au ars pe Jean de la Craiova, Denisa de la Bambi și Cătălin Dorobanțu, judecați
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te