Aprig contestatar al măsurilor anti-COVID, Bittman s-ar fi vaccinat. A fost surprins intrând la mall

DE Alex Darvari | 20.11.2021 - 12:19

Dan Bitman (59 de ani) a contestat aprig măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemie.

SHARE

Artistul s-a aflat în centrul unor proteste anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții. Fotoreporterii Click l-au surprins joi la mall, unde se știe că accesul se face doar pe baza certificatului verde.


 
Dan Bittman a fost surprins joi 18 noiembrie, întrând în cel mai mare mall din București, fără probleme. Se știe că, la acest moment, numai persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe baza certificatului verde Covid. Bittman a fost eligibil și a intrat în mall Băneasa, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artisul ori s-a vaccinat, ori a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Citește și: FOTO Dan Bittman nu crede în COVID și îndeamnă la revoltă împotriva autorităților: „Când ieșim?”

Dan Bittman a refuzat să comenteze pe marginea vaccinării anti-Covid. Nu a confirmat, nici nu a infirmat. „E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, declarații controversate în pandemie


Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații năucitoare despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități. Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe coronascepticul Dan Bittman. „Eu nu contest că sunt cazuri dramatice.

Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, declara artistul anul trecut.

Citește și: Bittman, plătit cu 10.000€/cântarea: Am cântat pentru toate partidele. Nu puteam trăi din banii lor

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.