Angela Similea a iubit prima oară la 53 de ani. Cine e bărbatul care a așteptat-o trei decenii

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.03.2023 - 17:44
Angela Similea a iubit prima oară la 53 de ani - Foto: youtube

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, dar a cunoscut iubirea târziu abia atunci când s-a căsătorit ultima oară. Ea povestește că dovezile de iubire pe care i le-a oferit Victor Surdu au durat până în ultima zi de viață a acestuia.

SHARE

Angela Similea are patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Artista are un singur copil cu cel de-al doilea soț - Sorin.

Angela Similea și-a găsit liniștea și iubirea la 53 de ani

În 1999, Angela Similea s-a căsători cu omul politic Victor Surdu. Iubirea dintre cei doi a durat 12 ani până la moartea acestuia în anul 2011. Artsita a vorbit foarte frumos despre Surdu chiar dacă acesta a lăsat-o cu multe datorii.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape.

A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună.

Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a dezvăluit Angela Similea, în urmă cu ceva vreme.

S-au căsătorit după 30 de ani

Angela Similea şi Victor Surdu s-au cunoscut în anul 1968, la Cerbul de Aur, dar s-au căsătorit 31 de ani mai târziu, pe 9 februarie 1999. Ea era atunci căsătorită cu olandezul Jan Hilden, iar el cu Elena Surdu-Soreanu.  

Anii au trecut însă, iar prietenia născut atunci s-a transformat în dragoste, dragoste care a ajuns şi în faţa Ofiţerului de Stare Civilă. Întrebat la un moment dat dacă îi este greu să trăiască lângă artistul Angela Similea, politicianul declara franc: "Nu e greu să trăieşti lângă artistă.

E greu să trăieşti lângă omul, artistul, soţia, mama şi bunica mai nou, pentru că ea este un fenomen. Ea a ştiut să folosească ceea ce i-a dat Dumnezeu, a cultivat acest dar.

La mine celebritatea nu apasă greu în cuplu, pentru că eu nu am suferit de lipsă de celebritate. In felul meu, pe uliţa mea am avut şi eu parte de ea şi ştiu că îţi dă mari satisfacţii, dar te şi obligă în acelaşi timp" .

Pe lângă iubirea nespusă care i-a legat, Angela Similea şi Victor Surdu aveau pasiuni comune, iar muzica a fost una dintre ele. Deşi a ales să urmeze o carieră totalmente diferită, Victor Surdu era un artist desăvârşit, potrivit eva.ro

Datoriile au împins-o pe scenă

În 2011, după decesul lui Victor Surdu, interpreta avea 15 procese de la bănci. Le-a pierdut aproape pe toate. O vreme s-a întors pe scenă pentru a plăti o parte din datorii. În 2014, Angela a decis să-şi vândă conacul de la Mataraua, Belciugatele, în care a locuit cu Victor Surdu.

Angela Similea a  scos la vânzare vilă cu două etaje şi 16 camere, cu o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp, cu o deschidere la lac de 50 mp. Pe proprietate mai există o piscină, un teren de fotbal, o vie, o seră şi o grădină. În 2014, artista a solicitat 750.000 de euro în schimbul conacului.

Citește și: Angela Similea a pierdut moștenirea soțului în fața unui milionar în euro conectat la PSD

Patimile Angelei

Al treilea soț al Angelei s-a comportat foarte urât cu ea. 

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa:

Citește și: Suma ridicolă pe care Angela Similea și Mirabela Dauer o primeau pentru un concert în comunism

«Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit artista într-un interviu la Antena Stars.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te