Andreea Raicu spune de ce nu și-a găsit sufletul pereche. S-a iubit cu Chivu și Tudor Chirilă

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.04.2023 - 13:18
Chirilă și Andreea Raiuc - Foto: libertatea.ro

Andreea Raicu a mărturisit de ce nu s-a măritat până acum deși a avut iubiți foarte cunoscuți.

SHARE

Andreea Raicu, una din cele mai frumoase femei, a explicat faptul că, deși a fost curtată de bărbați cunoscuți, nu a dorit să meargă la altar.

Mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți

,,Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine ca să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorință, și nu din nevoie sau gol interior.

De ce spun asta? Pentru că mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți, bărbați pe care i-am ales din nevoie sau gol, nu din dorință (atunci nu știam de această diferență importantă), ci din rănile sufletului meu și din multe frici pe care le simțeam.

Citește și: Gheorghe Zamfir, divorț de femeia care îl șantaja că se sinucide. Falit, este salvat de un înger

Și spun asta pentru că văd (fără să judec, din contră) multe femei care aleg să rămână în relații nepotrivite din teama că nu vor găsi ceva mai bun. Se tem că nu sunt suficient de frumoase, suficient de slabe, tinere, amuzante, sexy, că nu le va mai iubi nimeni chiar și așa, defectuos.

Sau pentru că sunt speriate de presiunea pe care societatea o pune pe femeile singure, sunt exasperate de aceleași întrebări la fiecare întalnire cu familia sau cu alți oameni care sunt curioși să afle când se produc marile evenimente”, a scris Andreea Raicu p eblogul ei.

Cu cine s-a iubit Andreea

Dintre relațiile Andreei Raicu, prima notabilă a fost cea cu fotbalistul Cristi Chivu. Povestea de amor se înfiripase de Revelion. Atunci și-au dat seama că între ei este mult mai mult decât o simplă prietenie.

Pe vremea aceea, fotbalistul avea 22 de ani. Era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români și printre cei mai doriți burlaci din țara noastră. Andreea Raicu avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. Povestea de iubire a durat un an de zile, începând din 2003, până în vara lui 2004, cei doi ajungând să se despartă din cauza distanțe, scrie verdict.ro

Andreea Raicu a trăit alături de Tudor Chirilă o poveste de iubire controversată. În cinci ani de relaţie, cei doi au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri. S-au cunoscut în 2006, atunci când s-au afișat și pentru prima oară în calitate de cuplu la un concert al trupei Voltaj. Un sărut în fața camerelor de filmat a oficializat relația celor doi. Deși erau foarte diferiți, solistul trupei Vama Veche și Andreea Raicu au rezistat doi ani în relație, până în toamna lui 2008, când cei doi își anunțau separarea pe blogurile personale.

La un an de la despărțirea de cântărețul Tudor Chrilă, Andreea Raicu zâmbea din nou în brațele tenismenului Horia Tecău. În anul 2012, frumoasa vedetă se afișa fericită la brațul lui Horia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te