Andreea Bălan susține că tatăl său o bătea ca să urce pe scenă cu Andre: „La 18 am fugit de acasă”

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.04.2021 - 17:50

Andreea Bălan (36 de ani) a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la ruptura bruscă de tatăl ei, Săndel Bălan, atunci când solista avea doar 18 ani.

SHARE

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

Andreea Bălan a avut, de-a lungul timpului, o relaţie tensionată cu tatăl ei, Săndel Bălan. Acesta a fost atât impresarul, cât şi compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre, în perioada ei de glorie. Ruptura însă s-a produs între Andreea şi tatăl ei, cei doi certându-se din cauza unor sume mari de bani, dar şi din cauza comportamentului foarte dur al lui Săndel Bălan, care practic îşi obliga fata să cânte. La un moment dat, solista şi-a acuzat tatăl că, în copilărie, o altoia.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan  potrivit click.ro

„La 18 ani am fugit de acasă”

La 18 ani, Andreea Bălan a decis să fugă de acasă, după ce a observat că tatăl său îi lua toţi banii din concerte şi o lăsa cu mâna goală. “La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”,  a mai povestit solista.

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri”, a spus în apărarea sa tatăl solistei.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.