FOTO Anchetat pentru droguri, Gheboasă se pozează cu fanii la mall și spune că nu a „ciripit”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 07.03.2024 - 14:36
Anchetat pentru droguri, Gheboasă se pozează cu fanii la mall și dă asigurări că nu a „ciripit” - Foto: captură video

Anchetat pentru trafic și posesie de droguri, cântărețul Gheboasă nu pare să fie prea afectat. Se pozează cu fanii la mall și dă asigurări că nu a „ciripit”. „Sunt un simplu fost consumator. Că am fumat un joint de marijuana și m-a prins. Acuma ce să fac?”, spune trapper-ul.

SHARE

Procurorii l-au monitorizat luni în sir pe cântărețul de trap Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriș. Pe 29 februarie, polițiștii l-au săltat din trafic în București, iar pe 1 martie trapper-ul a fost audiat la DIICOT Dâmbovița. 

Procurorii Biroului de Combatere a Crimei Organizate din Târgoviște susțin că pot dovedi că, din iulie până acum câteva zile, Gheboasă ar fi cumpărat nu mai puțin de 84 de doze de câte un gram de canabis. Pentru fiecare, artistul ar fi plătit câte 50 de lei.

Citește și: Trapperul Yakki, reținut după ce și-a agresat iubita. Cum a ajuns în această situație

Anchetat pentru droguri, Gheboasă se pozează cu fanii la mall și dă asigurări că nu a „ciripit”

La doar 4 zile după ce a fost audiat pentru trafic de droguri, Gheboasă a fost surprins de paparazii mergând cu iubita la mall și pozându-se cu fanii. 

Îmbrăcați sport, Gheboasă și iubita sa au mers la un centru comercial din Capitală. Cântărețul și-a parcat mașina cât mai aproape de intrarea în mall, pe un loc de alimentare pentru mașinile electrice.

Relaxați, cei doi au intrat în centrul comercial și s-au îndreptat spre zona food court pentru a-și cumpăra mâncare. În timp ce așteptau să comande, Gheboasă a făcut poze cu fanii, a dansat și părea că are un vibe foarte bun. După ce comanda a fost gata, s-a așezat împreună cu iubita lui la o masă și au mâncat, informază Spynews.ro.

Citește și: VIDEO Vlogger-ul Selly și-a luat Porsche 911 de 250.000 €. Firma lui are profit declarat de 2.000 €

După ce au luat masa în oraș, cei doi au ieșit din mall și s-au îndreptat spre mașină. Ajunși lângă bolidul de lux, cântărețul a salutat câțiva fani și mai apoi a stat de vorbă cu cineva lângă mașină, după care el și iubita sa s-au îndreptat spre casă.

Anterior, după ce i-a fost percheziționată casa și a fost audiat, trapper-ul Gheboasă a declarat că „Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false.

Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că, nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te