Anca Țurcașiu, planuri mari de viitor cu iubitul secret: ”O să petrecem restul vieților noastre...”

DE Elena Petrescu | Actualizat: 27.09.2024 - 21:14
Anca Țurcașiu, planuri mari de viitor cu iubitul secret: ”O să petrecem restul vieților noastre...” - FOTO: Facebook Anca Turcasiu(imagine cu rol ilustrativ)
Anca Țurcașiu, planuri mari de viitor cu iubitul secret: ”O să petrecem restul vieților noastre...” - FOTO: Facebook Anca Turcasiu(imagine cu rol ilustrativ)

Anca Țurcașiu, planuri mari de viitor cu iubitul secret: ”O să petrecem restul vieților noastre...”. Anca Țurcașiu trăiește, la 54 de ani, o poveste de dragoste înfloritoare, care o face să privească optimist spre viitor. Ce planuri are alăuri de noul bărbat din viața ei?

SHARE

La 4 ani de la divorțul ce i-a marcat viața, Anca Țurcașiu a găsit din nou iubirea.

Conform propriilor mărturisiri, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a existenței sale alături de partenerul său.

Înțeleaptă și plină de optimism, artista a hotărât să dedice mai mult timp vieții personale și să contureze planuri mărețe pentru viitorul apropiat.

Anca Țurcașiu, planuri mari de viitor cu iubitul secret: ”O să petrecem restul vieților noastre...”

La 54 de ani, Anca strălucește ca niciodată, iar o parte semnificativă din această frumusețe radiantă provine din iubirea pe care o dăruiește și o primește.

După un divorț dureros, ea a reușit să își refacă viața, îmbrățișând cu deschidere și încredere zilele ce vin alături de noul său partener. 

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider…

Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc.

E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții… e perfect.

Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită.

Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.

Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani și care, da, azi este plin de fericire.

Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.

Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!’, scria Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare, în urmă cu 2 luni, când fusese surprinsă de paparazzi pe litoralul românesc, alături de noul bărbat din viața ei.

Zilele acestea, Anca se bucură de o binemeritată vacanță în Creta, sub razele blânde ale soarelui de toamnă, alături de partenerul ei de viață.

Planurile lor pentru viitor sună promițător, iar artista a împărtășit cu entuziasm aceste visuri și speranțe fanilor săi din social media, lăsând să se întrevadă o poveste de dragoste plină de culoare și împlinire.

„«Under the sun» e locul unde râd cu gura până la urechi, după cum se vede…

Am hotărât împreună cu iubitul meu să petrecem restul vieților noastre cât mai mult posibil în locuri pe planeta asta unde să fim pe un mal de mare, în plină vară.

Așadar, vom călători mult… iar dacă vreți să aflați pe unde și când o vom face, fiți cu ochii pe mine! O să vă arăt locuri de vis. Ianuarie și februarie vom fi în Filipine.

Dar și până atunci mai avem destinații de vară. Deocamdată, Grecia, Creta, o minune în septembrie. Vă îmbrățișez!', a transmis concurenta ”Asia Express” pe conturile ei de socializare.

Privind-o cum se descurcă de bine în emisiunea „Asia Express”, pare greu de crezut că, de 4 luni, superba Anca Țurcașiu a devenit și bunică, căci energia sa vibrantă și zâmbetul contagios îi oferă o aură tinerescă, ce pare să o întinerească cu cel puțin 20 de ani.

Această vitalitate inconfundabilă are, fără îndoială, legătură cu echilibrul pe care l-a găsit în dragoste, dar și cu liniștea interioară ce o învăluie în ultima vreme.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te