Alin Oprea, dat afară din casă și falit. Cine l-a dus la altar după 4 ani și i-a dat a doua șansă

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.09.2023 - 19:07
Alin Oprea, dat afară din casă și falit - Foto: Facebook / Alin OPrea
Alin Oprea, dat afară din casă și falit - Foto: Facebook / Alin OPrea
Alin Oprea, dat afară din casă și falit - Foto: Facebook / Alin OPrea

Alin Oprea a divorțat în urmă cu 4 ani de fosta soție care l-a dat afară din casă și l-a lăsat fără un milion de euro. Alin Oprea a fost salvat de Medana, actuala soție care l-a dus, zilele acestea, la altar.

SHARE

Alin Oprea a divorțat în anul 2021, iar la partaj, fostul solist al trupei Talisman a pierdut o avere pe care a estimat-o la un milion de euro. El a ajuns pe străzi.

O mare iubire născută dintr-o „tragedie”

„Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit.

Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei.

De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top. Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea. 

Dar, în final, tot răul a fost spre bine. Alin Oprea a rămas cu vocea sa inconfundabilă și a fost salvat de un „înger”. Medana i-a devenit soție după o poveste de iubire de 4 ani. 

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

Soția e psiholog

„M-au ajutat foarte mult abilitățile ei, care m-au făcut încă de la început să o admir enorm. Mai mult decât acel viciu atât de dezbătut și exagerat, mi-a eliminat într-adevăr multe anxietăți, nesiguranțe, temeri.

Pentru mine a fost foarte dificil la capitolul încredere. După ce te-ai ars o dată, ai tendința să crezi că toate femeile sunt la fel și că toate vor trăda. Această concepție este însă eronată. Nimeni nu trebuie să plătească pentru greșelile din trecutul cuiva”, a spus artistul pentru viva.ro

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

El a spus că în primul de relație a fost gelos și neîncrezător

„Medana însă a avut atâta răbdare și de fiecare dată îmi răspundea la apeluri sau la mesaje și treptat am eliminat absolut orice urmă de suspiciune avută.

Cred că ea este singurul om din viața mea în care am încredere totală. Cu iubirea ei și cu toată răbdarea din lume, a reușit să îmi redea încrederea de care aveam nevoie, iar azi vedeți cea mai bună variantă a lui Alin Oprea, din toată existența mea de până acum. Mă simt puternic, mă simt iubit, mă simt apreciat”, a spus Oprea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te