Aflată în azil, Mioara Roman este executată silit pentru „o moștenire” de la fostul soț Petre Roman

DE Alex Darvari | Actualizat: 30.07.2023 - 18:26
Familia Roman - Foto: wowbiz

Mioara Roman se află în azil, dar va trebui să pltească din pensie chiria restantă pe care o are de plătit la vila de protocl în care stătea încă din vremea în care Petre Roman era premier.

SHARE

Mioara Roman a divorțat de Petre Roman la cererea acestuia. Petre și-a refăcut viața cu Silvia. Cele două fiice ale lui Petre Roman au rămas alături de Mioara care se află într-un azil fiind bolnavă.

Citește și: Petre Roman, declarație controversată: Am decis să divorțez pentru că e dreptul meu să mă simt bine

Mioara Roman, diagnosticată cu Parkinson și internată la azil, are o datorie de 300.000 de euro, către RA-APPS. Această sumă colosală reprezintă vechile restanțe la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, în care a locuit încă din vremea când fostul ei soț, Petre Roman, era prim-minisMioara Roman (83 de ani), diagnosticată cu Parkinson și internată la azil, are o datorie de 300.000 de euro, către RA-APPS. Această sumă colosală reprezintă vechile restanțe la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, în care a locuit încă din vremea când fostul ei soț, Petre Roman, era prim-ministru, scrie viva.ro

Citește și: Surorile Roman, scandal la azilul unde e internată mama. Petre Roman a plecat „să se simtă bine”

'Mama are și acum poprire ½ din pensie, restanța totală fiind de 300.000 de euro', a declarat Oana Roman.

Petre Roman a fost premier al României în 1990 și a primit o vilă de protocol. El nu a vrut să o părăsească după ce și-a pierdut funcția. După ce a divorțat, soția lui Mioara a rămas în casa de protocol deși nu avea drept.

Petre Roman și-a refăcut viața

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Fostul premier al României a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

Petre Roman a considerat că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

„M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, potrivit kfetele.ro.

Catinca nu l-a iertat pe Petre

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt suparată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul

Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus designerița.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te