Adoptă strategii de pariere care funcționează

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.11.2022 - 17:04
Strategii de pariere Foto: freepick
Pariul de arbitraj Foto: freepick
Pariul de potrivire

Fotbalul este sportul cu cea mai mare istorie și totodată cel mai analizat de către specialiști. De altfel, sporturile de echipă au în comun faptul că sunt cele mai ușor de analizat și de interpretat în ce privește dinamica jocului pentru a prezice care va fi finalul unui meci.

SHARE

Astfel, casele de pariuri pot face estimări, defini posibilitățile sau probabilitățile reale ale unui rezultat. Industria a dezvoltat softuri de inteligență artificială, cum ar fi sistemele Zode, care analizează cu o acuratețe ridicată activitatea din timpul unui meci. Acestea au capacitatea de a procesa peste zece mii de simulări ale jocului și pot prezice rezultatele așteptate. Mulți jucători se folosesc de aceste informații pentru a-și crea strategii și îmbunătăți șansele de câștig atunci când plasează pariuri. Poți plasa niște pariuri cu cota 2 azi pentru a testa aceste strategii și pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru tine. Hai să vedem care ți se potrivește.

Care sisteme funcționează?

Printr-o evaluare corectă a oportunităților, jucătorii au șansa să câștige bani frumoși  prin strategii bine definite ale pariurilor sportive. Dar, lucrurile trebuie privite în profunzimea lor pentru o mai bună înțelegere, spre exemplu cum funcționează aceste strategii de pariere pe fotbal. Deci hai să enumerăm care ar fi diferitele tipuri de pariuri și care sunt cele mai profitabile. Ca să câștigi sume cât mai consistente, variantele ar fi următoarele: pariuri de arbitraj, jocurile de noroc de potrivire sau pariurile de valoare. Acestea vin în combinație cu monitorizarea statisticilor și bineînțeles experiența jucătorilor.

Pariul cu arbitraj

Este o tehnică folosită de jucătorii cărora le plac progresiile pentru a paria pe aceleași piețe, pe diferite site-uri de jocuri de noroc. Tehnica acoperă toate piețele disponibile, ceea ce asigură pariorul de randamente concrete la sfârșitul parierii. Fiecare casă de pariuri are algoritmi care calculează valoarea cotelor pe baza unor condiții predeterminate. Dacă interpretarea diferă, marja dintre valoarea cotelor creează o oportunitate.

Site-urile de comparare a cotelor care prezintă toate site-urile de pariuri pe o singură platformă sunt cel mai bun loc pentru această strategie. Acestea prezintă valoarea cotelor în timp real pe toate platformele de jocuri, asigurându-se că pariurile sunt mai ușor de identificat. Pariorul alege o singură piață comună între casele de pariuri și mize pe rezultate diferite.

Dintre toate rezultatele enumerate, cel puțin unul se va dovedi corect. În primul rând, ai nevoie de mai multe conturi de pariuri de la diferite case de pariuri de încredere. Ele te ajută să identifici cu ușurință  cea mai bună alternativă disponibilă. În al doilea rând, un site de comparare a cotelor este esențial, deoarece îți oferă locul din față pentru orice modificare notabilă a valorii cotelor. În al treilea rând, caută o platformă care are formulele de arbitraj. Te va ajuta să calculezi costul pentru selectarea unui rezultat al pariului. De asemenea, îți va arăta suma de investit și rezultatul posibil.

Pariul pe valoare

Pariurile pe valoare sunt un sistem de jocuri de noroc care implică,  în principal, căutarea de cote care îți oferă un avantaj față de o anumită casă de pariuri și posibilitatea de a paria pe ele. Pentru a explica mai clar acest aspect, dacă urmărești un meci și realizezi că rezultatul unui meci care are loc, este mult mai mare decât cel din cotelor de pariuri, acesta este un pariu de valoare. Deci, dacă nu ești un parior sportiv profesionist, poți considera pariurile de valoare ca un pariu obișnuit cu un avantaj suplimentar.

Cu toate acestea, înainte de a concluziona că anumite cote oferă pariuri de valoare, trebuie să faci cercetări și calcule amănunțite. De asemenea, reține că pariurile de valoare sunt aplicabile în cea mai mare parte în pariurile sportive, deoarece fiecărui rezultat îi lipsește o probabilitate statistică exactă de a se produce. Există o mare diferență între un pariu obișnuit și un pariu de valoare. Singura modalitate de a observa oricare dintre cele două este să îți calculezi șansele. Casele de pariuri sportive folosesc softuri de pariuri pentru a calcula cotele care sunt adăugate pe diferite piețe.

Cel mai frecvent, un pariu obișnuit nu este nici supraevaluat, nici subevaluat. Pe de altă parte, un pariu de valoare este adesea evaluat sub valoarea sa exactă. Un pariu devine un pariu de valoare atunci când cotele calculate sunt mici. În acest fel, atunci când utilizezi formula (Probabilitate corectă – Probabilitate de piață) / Probabilitate de piață, obții un număr peste zero, făcându-l un pariu valoric. Pe de altă parte, dacă ai niște cote mari, vei obține un număr negativ după aplicarea formulei de pariu valoric de mai sus, ceea ce înseamnă că nu este un pariu valoric.

Pariul de potrivire

Pariurile de potrivire funcționează prin plasarea unui pariu de contră pentru a anula toate riscurile disponibile în pariul clasic. În esență, atunci îți stabilești strategia împotriva unui rezultat oferit de casa de pariuri nu este necesară nicio predicție sau analiză de joc atunci când plasezi pariul, deoarece toate rezultatele sunt acoperite.

Cele două părți ale unui pariu de potrivire

Există două părți ale unui pariu de potrivire: susținere și plasare. Trebuie să înțelegi cum funcționează fiecare înainte de a putea folosi această strategie pentru a obține profit.

Pariorii mai întâi susțin o poziție sau un rezultat într-un meci și apoi pun un pariu împotriva acestuia. Mai jos este o explicație a fiecărei părți. Pariul clasic Un pariu clasic este cel mai popular tip de pariu și cel tradițional. Când plasezi pariul, alegi piața care se potrivește cu rezultatul care crezi că îți va aduce câștigul. Pariul contra

Pariurile de contră au devenit populare odată cu introducerea burselor de pariuri. Acestea funcționează opusul pariurilor clasice, în sensul că alegi un rezultat care crezi că nu se va întâmpla. În esență, pariezi pe ceva ce nu va câștiga.

Concluzie

Oricare strategie decizi să încerci, ține minte, să urmărești meciurile și piețele pentru a fi constant la curent cu evoluția lor, pentru a putea acționa în consecință și a obține venituri cât mai mari. Mult succes!   

Articol sponsorizat

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te