Adina Alberts, cu cinism: 4.000 de morți de COVID pe zi nu e mult, raportat la populația Indiei

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.05.2021 - 11:29

Medicul Adina Alberts își continua postările în care minimizează gravitatea pandemiei de coronavirus susținând că vaccinul este periculos pentru sănătate. Referindu-se la India, țară cu 300 de mii de decese de COVID, Alberts spune că nu e impresionată de cifre.

SHARE

Adinei Alberts nu i se pare că situația din India, foarte afectată de pandemia de coronavirus, este tragică și scrie:

Citește și: Adina Alberts cu 2.000.000 € în bancă și 2.300.000 € în artă cere bani să lupte contra restricțiilor

„Totul pare că se diminuează, incidența zilnică a noilor cazuri de infecții ajungând de la peste 400 000 acum 2 săptămâni, la 250 000 ieri. Numărul deceselor este încă mare ar zice unii, acesta fiind în jur de 4000. Dar dacă ar fi să raportăm la 1,4 miliarde de oameni cât este populația Indiei, și să comparăm cu ce se întâmplă acum în România, când nu mai suntem în vârf pandemic, vom constata că nu este "așa de mare", scrie Alberts.

4.000 de morți de COVID pe zi nu e mult raportat la populația Indiei

Realitatea: India a depăşit pragul de 300.000 de decese asociate COVID-19, devenind a treia ţară din lume care a atins această cifră, după Statele Unite şi Brazilia, pe măsură ce pandemia continuă să facă ravagii în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, relatează AFP luni, citată de Agerpres. Potrivit Ministerului Sănătăţii, numărul total de decese se ridică la 303.720, dintre care 50.000 înregistrate în mai puţin de două săptămâni, iar numărul cumulat de infectări a depăşit 26,7 milioane.

Teorii fără probe

În alte postări, Alberts lansează teorii fără să prezinte niciun fel de sursă/dovadă sau studiu clinic. Spre exemplu:

„Pe continentul american vaccinarea adolescenților este în plin avânt. Și cu toate că sunt semnale care avertizează asupra riscului de miocardită (infecția/inflamația mușchiului inimii) la tinerii vaccinați, mai ales la băieți, autoritățile susțin că vaccinarea minorilor trebuie să continue!”

Alte declarații legate de vaccin fără acoperire și prin care induce panica sabotând și procesul de vaccinare:

Citește și: Conspirațiile au sărăcit-o pe Adina Alberts. Cere donații de la cei care nu cred în COVID

„Apar mereu date despre eficiența discutabilă a vaccinării, iar date referitoare la posibilele reacții adverse la distanță nu există, pentru că niciunul dintre aceste produse vaccinale care utilizează o tehnologie nouă și controversată nu au trecut proba timpului”, scrie Alberts.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.