Huawei a implementat peste 1.500 de rețele în peste 170 de țări și regiuni (P)

DE Newsweek România | 21.05.2020 - 12:08

Infrastructura ICT reprezintă fundația unei lumi inteligente.

SHARE

Huawei a susținut cel de-al XVII-lea Summit anual al Analiștilor Globali în Shenzhen, ce a fost difuzat și online, la care au participat peste 2.000 de analiști, lideri de opinie și reprezentanți media din partea unei game largi de industrii, inclusiv telecom, internet și financiară.

Au fost discutate  modurile de conlucrare în industria de profil pentru a depăși perioadele dificile, a obține rezultate win-win și a accelera apariția unei lumii inteligente.

În deschiderea evenimentului, președintele Huawei prin rotație, Guo Ping, a susținut un discurs inaugural intitulat „Huawei: Un an și mai mult".

Guo Ping a început prin anunțarea rezultatelor financiare ale Huawei din ultimul an.

„În ultimul an, multe tehnologii ne-au devenit indisponibile. Totuși, Huawei s-a străduit să supraviețuiască și să meargă mai departe", a decarat președintele Huawei prin rotație.

Huawei are o contribuție de lungă durată în mod activ pentru industria ICT.

Încă de la fondarea sa, Huawei s-a angajat să aducă digitalul cât mai multor oameni și organizații pentru a încuraja progresul la nivel global.

În ultimii peste 30 de ani, Huawei a implementat peste 1.500 de rețele în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste 3 miliarde de utilizatori din toată lumea.

De asemenea, noi oferim dispozitive inteligente pentru peste 600 de milioane de consumatori finali. Acțiunile SUA împotriva Huawei nu vor aduce prejudicii doar companiei Huawei, ci și experienței clienților și consumatorilor care folosesc produsele și serviciile Huawei.

Infrastructura ICT reprezintă fundația unei lumi inteligente.

Până în anul 2025, economia digitală va reprezenta o industrie cu o valoare de 23 triliarde de dolari americani.

Industria ICT încă are un mare potențial. Aflându-ne în pragul unei lumi inteligente, putem vedea mai multe oportunități decât provocări pentru industria ICT.

Pe viitor, Huawei va continua să investească și să inoveze în trei domenii: conectivitate, tehnologie de calcul și dispozitive inteligente. Vom lucra împreună cu clienții, partenerii, organizațiile de standardizare și toți ceilalți jucători din industrie din domenii precum lanțurile de aprovizionare, standarde și cultivarea talentelor pentru a încuraja colaborarea deschisă, a promova dezvoltarea industriei și de a explora împreună  viitorul.

„Astăzi, lumea este un sistem integrat de colaborare. Tendința către globalizare nu trebuie, și probabil nu va fi suprimată. Standardele și lanțurile de aprovizionare fragmentare nu folosesc nimănui, iar fragmentarea și mai mare va avea un impact sever asupra întregii industrii de profil.

Industria, în ansamblul său, ar trebui să conlucreze pentru a întări protecția proprietății intelectuale, a asigura o competiție corectă, a proteja standardele globale unitare și a promova un lanț de aprovizionare global bazat pe colaborare", a precizat Guo Ping.

Primul Summit Huawei al Analiștilor Globali s-a desfășurat în 2004 și, de atunci, are loc în fiecare an. Summit-ul din acest an are loc între 18 și 20 mai, într-o serie de sesiuni paralele.

Participanții includ experții industriei din toată lumea, aceștia discutând și împărtășind viziunile privind tendințele din industrie, tendințele tehnologice și colaborarea globală. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați: https://www.huawei.com/en/press-events/events/has2020

Huawei este un furnizor global de vârf al dispozitivelor inteligente și de infrastructură pentru tehnologia informației și comunicațiilor (ICT).

Prin soluțiile integrate în patru domenii-cheie – rețele telecom, IT, dispozitive inteligente și servicii de cloud – ne angajăm să aducem digitalul fiecărei persoane, case și organizații, pentru o lume pe deplin conectată și inteligentă.

Portofoliul Huawei cuprinde produse, soluții și servicii end-to-end competitive și securizate. Prin colaborarea deschisă cu partenerii de ecosistem, noi creăm valoare de durată pentru clienții noștri, lucrând pentru a emancipa oamenii, a îmbogăți viața din cămin și a inspira inovația din organizații de orice dimensiuni și forme.

La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților.

Noi investim mult în cercetarea fundamentală, concentrându-ne pe inovațiile tehnologice care ajută la progresul omenirii. Avem peste 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni.

Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

Pentru mai multe informații, vizitați-ne online la www.huawei.com sau urmăriți-ne pe: http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te