Xavi Hernandez a primi de la FC Barcelona o ofertă de prelungire a contractului cu doi ani

DE Florin Budescu | Actualizat: 12.04.2023 - 11:39
Xavi Hernandez, la Forumul Asiatic Soccerex 2016, de la Doha - Foto: Flickr/Doha Stadium Plus Qatar

Se spune că FC Barcelona, aflată în fruntea La Liga Santander, având 13 puncte în plus faţă de rivala Real Madrid, i-ar fi contactat pe reprezentanții tehnicianului Xavi Hernandez, pentru a conveni prelungirea contractului său, ca antrenor al clubului catalan.

SHARE

FC Barcelona a început deja numărătoarea inversă a zilelor până la ridicarea trofeului LaLiga Santander.

Xavi Hernandez, ofertă nouă de la FC Barcelona

Cu toate acestea, mulți sunt de acord că obiectivul principal al clubului este de a păstra serviciile antrenorului lor, Xavi.

Consiliul de Administraţie FC Barcelona nu are în vedere doar o reînnoire a contractului pentru antrenor, după cum a dezvăluit preşedintele Joan Laporta, în urmă cu câteva zile, ci și-a exprimat deja oficial dorința ca acesta să-și prelungească contractul.

La Marca și jurnalistul Achraf Ben Ayad pot confirma că a existat o comunicare între ambele părți, în timp ce directorii de la FC Barcelona și agentul lui Xavi Hernandez au discutat despre eventuale propuneri de contract.

Citeşte şi: Barcelona despre posibila revenire a lui Messi: Noi ne facem treaba noastră, Leo își face treaba lui

Actualul contract al lui Xavi este valabil până în iunie 2024, în timp ce intenția clubului său este de a-l contracta pentru încă două sezoane.

Fostul mijlocaș al echipei, azi devenit tehnician, este foarte mulțumit la Barcelona, clubul pe care îl consideră casa lui, și și-a promis angajamentul față de club, în ciuda presiunii și exigențelor pe care rolul acesta le presupune.

Prioritatea antrenorului este să câștige titlul în LaLiga Santander, iar acesta este singurul obiectiv al catalanului. „Aș sta toată viața la Barcelona, e casa mea, dar depind de rezultate”, a spus Xavi, în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi: Dorit de Barcelona, un fotbalist român s-a retras la 28 ani: Scandaluri, manele și o femeie fatală

"Joan este prietenul meu. Barcelona este foarte norocoasă să aibă un președinte ca el. Este foarte de încredere și este pentru mine un prieten.

Nu este vorba de bani sau de ani de contract, ci de a vrea ca clubul să meargă bine. În ziua în care simt că nu conving jucătorii, voi pleca acasă.

În primul rând, rezultatele. Apoi vom vorbi despre viitorul meu", a spus Xavi Hernandez. Reprezentantul lui Xavi a fost văzut cu vicepreședintele Barcelonei, Rafa Yuste, și cu directorii Mateu Alemany și Jordi Cruyff.

Cele două părți doresc să-și extindă relația și vor căuta să aranjeze o întâlnire, pentru a negocia o înțelegere.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te