VIDEO Robin Olsen, portarul debutant al lui Aston Villa, atacat de fani după victoria lui City

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.05.2022 - 12:51
Robin Olsen, portarul debutant al lui Aston Villa, atacat de fani după victoria lui City. / Foto: thetimes.co.uk

Portarul suedez Robin Olsen, în vârstă de 32 de ani, a debutat la Aston Villa în meciul de duminică cu Manchester City. Partida s-a încheiat 3-2 pentru City, iar mai mulți fani ai „cetățenilor” au intrat pe teren. În îmbulzează, Olsen a fost bruscat și lovit cu pumnul.

SHARE

Portarul echipei Aston Villa, Robin Olsen, atacat de fanii formaţiei Manchester City, după meciul de duminică, de pe Etihad Stadium, a declarat că "idioţii" care l-au agresat nu-i vor distruge emoţiile avute în timpul jocului care a stabilit campioana din Premier League.

Portarul suedez, în vârstă de 32 de ani, a debutat, duminică, la Aston Villa, el fiind împrumutat de AS Roma la gruparea din Birmingham, informează mirror.co.uk.

"Acei idioţi care m-au atacat nu-mi vor distruge emoţiile din meciul de astăzi. Am avut ocazia să debutez la acest club fantastic şi am fost foarte aproape de a obţine un rezultat bun împotriva unui adversar dificil", a scris el pe reţelele de socializare.

Citește și: VIDEO Manchester City este noua campioană a Angliei. În minutul 76 era condusă cu 2-0 de Villa

Antrenorul Steven Gerrard a fost întrebat după joc despre incidente, dar a cerut ca City şi managerul Pep Guardiola să dea socoteală.

"Portarul nostru a fost atacat. Vom vedea cum se simte acum, dar cred că ar trebui să-i puneţi aceste întrebări lui Pep şi lui Manchester City", a spus el.

Clubul Manchester City i-a cerut iertare portarului lui Aston Villa, Robin Olsen, după ce acesta a fost bruscat şi, aparent, lovit cu pumnul de mai mulţi fani ai "cetăţenilor", care au invadat terenul de joc la finalul partidei de duminică, în urma căreia echipa antrenată de Pep Guardiola a cucerit un nou titlu în Anglia, informează lefigaro.fr.

"Manchester City doreşte să îşi ceară scuze portarului lui Aston Villa, Robin Olsen, care a fost agresat după fluierul final al meciului de astăzi, când fanii au invadat terenul", a scris clubul, duminică, într-un comunicat.

Citește și: FOTO Ce a rămas dintr-o motocicletă strivită între o mașină și o cisternă. 4 persoane, la spital

În imaginile filmate de Sky Sports, mai multe persoane pot fi văzute împingându-l şi lovindu-l pe Olsen în timp ce trec pe lângă el. Cu câteva secunde înainte, arbitrul fluierase  finalul meciului, City câştigând cu 3-2 după ce a fost condusă cu 2-0. Escortat de un steward, portarul suedez s-a ţinut mai întâi de ceafă şi apoi de faţă înainte de a fi dus către tunelul de la vestiare.

"Clubul a demarat imediat o anchetă şi, odată ce va fi identificat, individul va fi interzis definitiv pe stadion", a adăugat City.

Seara, gruparea din Birmingham a anunţat că portarul său este bine, deşi a primit o lovitură la ceafă, potrivit presei britanice.

Aston Villa a adăugat că nu s-a stabilit dacă lovitura a fost intenţionată şi a considerat incidentul închis, astfel că nu va depune o plângere.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te