VIDEO Pensia alimentară pe care refuză să o plătească, Mutu o lua în 10 zile la Juve. „Nășit” la OTV

DE Alex Darvari | 16.11.2022 - 19:35
Mutu și Alexandra - FOTO: libertatea

În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorțat doi ani mai târziu, dar scandalurile au continuat, fotbalistul refuzând să plătească pensia alimentară.

SHARE

Mutu a dezvăluit în volumul său autobiografic, “Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele”, cum a decurs de fapt povestea de dragoste dintre el și Alexandra Dinu.

Mutu poate fi văzut la o emisiune moderată de Dan Diaconescu în care acesta anunță în premieră căsătoria dintre cei doi. Mariajul nu a mers pentru că cei doi erau prea tineri explică Mutu.

Maturizarea le-a schimbat gândirea

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu, 21, ea, 19 ani. Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am hotărât să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu, se spunea că la EURO 2000 îmi predase ștafeta, așa că l-am rugat pe Giovani să vorbească să vadă dacă sunt de acord...

Dan Diaconescu m-a întrebat despre nuntă, când va fi, unde va fi? Nu știam cine-i spusese, mi-am dat seam că Giovanni -, dar nu era treaba nimănui să știe astfel de amănunte. Cu vreo cinci ani înainte, văzusem nunta Nadiei Comăneci cu Bart Conner, de la Mănăstirea Cașin, dar ea era «Zeița de la Montreal», stabilită în Statele Unite, ori eu abia adunasem cinci luni în Italia: nu eram pregătit să vorbesc la o televiziune cu rating despre cum va arăta petrecerea și cine sunt invitații. Pricepeam, cu greu, că de acum încolo urma să fiu asaltat de microfoane, blițuri or microfoane.

Marilena și Hagi au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii....

Relația nu a mers din cauza tinereții. Primul an a fost ok, apoi am început să ne maturizăm. Unghiurile se schimbă, apar neînțelegerile. A venit cu mine, în Italia, și așa a apărut Mario, în toamna lui 2022. 

Acasă, deși trecuseră doar nouă luni de la nașterea lui Mario, lucrurile nu mergeau așa cum ar fi trebuit, astfel că în martie 2003, am băgat actele de divorț, acre s-a finalizat în octombrie...

Citeșrte și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Când am ales să ne căsătorim, am făcut-o pentru că așa am ales Alexandra și eu. Nu ne-a obligat nimeni, am gândit că e tare că avem personalități diferite, că minus cu plus ajută pe parcurs, că ne modelăm unul după celălalt. 

 Cu trecerea timpului, ne-am dat seama că ne-am maturizat, că nu mai rezonăm și dacă nu mai aveam lucruri în comun, ce puteam face? Așa că am ales să divorțăm”, a spus Mutu.

Mutu, executat silit

Alexandra şi-a crescut singură copilul. De la Mutu, a cerut la început 2.500 de euro pe lună, pensie alimentară. Apoi dublu. Ani în şir, fotbalistul a plătit câte 5.000 de euro lunar. Dar plăţile s-au oprit brusc la începutul lui 2014, iar Mutu a acumulat o datorie de 140.000 de euro. 

Alexandra a decis să îl execute silit pe Mutu și l-a acționat în instanță în 2018. Adrian Mutu are poprire pe salariu pentru plata a 123.254 euro şi 419,78 lei, pensie alimentară pentru Mario Mutu.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței, 

Este bizar că Mutu nu plătește această sumă care este ridicolă pentru veniturile sale de fotbalist. Astfel, salariul lui Mutu la Juventus a fost, în 2012, suma de 1,5 milioane euro anual. 

La Londra, Mutu a câştigat, pe toată durata înţelegerii, patru milioane de euro din salariu, dar a fost dat afară după ce a fost prins drogat.

Adus cu şapte milioane de euro de la Juve, Mutu a jucat timp de cinci ani pentru Fiorentina şi a câştigat un total de 12 milioane de euro doar din salariu. Mutu a câștigat 2,4 milioane de euro pe an ca salariu, adică 200.000 euro pe lună. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te