VIDEO Delia, apariție controversată la Centenarul Rapidului. ”Ține cu Steaua!” Cum a împăcat fanii

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.06.2023 - 12:21
Delia Mattache Foto: captură Instagram

Cântăreața Delia Matache a cântat pe scenă la Centenarul Rapidului. A venit îmbrăcată în culorile roșu și albastru iar acest lucru i-au făcut pe fani să ține cu echipa FCSB. A stins însă controversele când a început să cânte imnul Rapidului.

SHARE

Clubul Rapid a sărbătorit, duminică, 25 iunie, 100 de ani de la înfiinţare. Mii de suporteri au participat la o serie de evenimente organizate de-a lungul zilei la Stadionul Giuleşti.

Fanii s-au bucurat și de un concert susținut pe stadion la care au cântat mai multe vedete. Printre acestea a fost și Delia Matache. Artista a venit îmbrăcată într-o ținută care i-a fpcut pe fani să creadă că este rivala lor.

Ce a făcut Delia Matache la concertul de pe Stadionul Rapid

Sărbătoarea Centenarului a început încă de dimineaţă, de la ora 10:00, când în faţa arenei s-a deschis Street Food Festival.

 Pe Calea Giuleşti, devenită pietonală între Podul Grant şi Strada 9 Mai, fanii rapidişti s-au putut bucura de activităţi de recreere, spectacole, muzică şi food truck-uri.

 Seara, au susţinut concerte mai mulţi artişti precum Connect-R, Horia Brenciu, Delia, Damian Drăghici Brothers, Rappa sau Teodora Dinu.

Citește și: Rapid vrea să-l transfere pe „cel mai bun mijlocaș din campionat”.Dă goluri de la mijlocul terenului

Pe pagina de YouTube a giuleștenilor au fost numeroase comentarii în care Delia era acuzată că esta fană FCSB-ului, potrivit sport.ro.

Rapidiștii au făcut trimitere la o postare a artistei din urmă cu 10 ani, când i-a susținut pe elevii lui Laurențiu Reghecampf contra lui Chelsea, în optimile Europa League, scor 1-0. Delia a exclamat atunci "Hai, Steaua!", iar fanii Rapidului nu au uitat acest lucru.

 

"​Să cânte o melodie pentru rapidiști, să o aud că zice: 'Hai Rapid!'", "Nu prea are treabă cu Rapid", "Ce să cânte, că a venit îmbrăcată în roș-albastru, să plece", "Să cânte o melodie pro Rapid și o iertăm", au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Pe scenă, Delia le-a schimbat percepția fanilor prezenți pe stadion. A început să scandeze "Suntem peste tot...", iar cei 8.500 de spectatori au continuat versurile din imnul Rapidului.

Citește și: Bombă în SuperLigă! Un fotbalist care joacă la Arsenal, gata să semneze cu o echipă din România

Măsuri sporite de securitate la evenimenul aniversar al Rapidului

Organizatorii au luat măsuri sporite de securitate pentru acest eveniment. Cei care doreau să intre în zona street food din fața stadionului erau atent controlați la intrare. 

Accesul în stadion s-a făcut pe bază de bilet sau invitație. Însă în scurt timp biletele au fost epuizate astfel că cei care au dorit să vadă evenimentele au putut să le urmărească live de pe 3 plasme amplasate pe trotuar, astfel încât să acopere toată zona pietonală. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te