VIDEO Bătaie generală, pe străzi și stadion, la meciul Dinamo - UTA. „Câinii” au câștigat cu 1-0

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 09.03.2024 - 08:15
Bătaie generală, pe străzi și stadion, la meciul Dinamo - UTA. „Câinii” au câștigat cu 1-0 - Foto: INQUAM PHOTOS/Denis Grosu

Bătaie generală, pe străzi și stadion, la meciul Dinamo - UTA care s-a desfășurat vineri seara, pe stadionul Arcul de Triumf din București, și a fost câștigat de „câinii roșii” cu 1-0. Ultrașii lui Dinamo s-au încăierat cu cei ai CSA Steaua, jandarmii au intervenit cu gaze.

SHARE

Fanii „războinici” ai lui Steaua li s-au alăturat celor arădeni și s-au încăierat cu ultrașii dinamoviști și jandarmii înaintea meciului Dinamo - UTA Arad, care a contat pentru ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

S-au bătut pe străzile din zona Arcului de Triumf, în curtea Mănăstirii Cașin și inclusiv pe terenul de joc. Circulația tramvaiului 41 a fost oprită de forțele de ordine, iar fluierul de start al meciului a fost întârziat minute bune. 

Citește și: VIDEO Bătaie cu ciocane, bărdițe și topoare după o șicanare în trafic. 11 interlopi implicați

Bătaie generală, pe străzi și stadion, la meciul Dinamo - UTA. „Câinii” au câștigat cu 1-0

Jandarmeria a precizat că organizatorul meciului a permis prezenţa şi altor suporteri din Bucureşti în zona destinată galeriei echipei oaspete, însă fără afişarea altor însemne în afara de cele care aparţin echipei FC UTA Arad.

Astfel, pe timpul deplasării suporterilor echipei CSA Steaua Bucureşti, între staţia de tramvai Caşin şi arena sportivă, aceştia nu au cooperat cu forţele de ordine, au forţat dispozitivul de jandarmi şi au folosit materiale pirotehnice, motiv pentru care au fost folosite mijloacele de intervenţie cu substanţă iritant-lacrimogenă din dotarea jandarmilor.

De asemenea, în interiorul stadionului, înainte de începerea meciului, suporteri ai echipei Dinamo, dispuşi în Tribuna a II-a, au aruncat cu materiale pirotehnice către galeria echipei oaspete, aflată în Peluza Sud.

Ei au pătruns pe suprafaţa de joc, provocându-i pe suporterii oaspeţi să participe la scandal, context în care aceştia din urmă au coborât din peluză, pe suprafaţa de joc, alimentând conflictul. 

Citește și: „Măcel”, sub Podul Grant. Ultrașii UTA și Steaua s-au bătut cu rapidiștii: 4 răniți, 5 mașini praf

Forţele de ordine au intervenit pentru aplanarea situaţiei, iar suporterii celor două echipe au fost dispersaţi către locurile prestabilite pentru aceştia.

Nicio persoană nu a fost rănită.

‘În urma vizionării imaginilor operative, vom aplica măsurile legale care se impun şi vom reveni cu informaţii suplimentare”, a adăugat Jandarmeria Capitalei.

Arădenii, învinși de Dinamo. Rednic: „Nu am avut şansă”

Mircea Rednic, antrenorul formaţiei UTA Arad, crede că echipa sa putea ajunge în play-off dacă ar fi avut mai multă şansă. Arădenii au pierdut vineri seara, la Bucureşti, cu Dinamo, scor 0-1.

„Ce n-a mers? Nu am avut şansă. În prima repriză ne-am retras prea mult, apoi am făcut schimbări şi s-a văzut în repriza a doua, când am dominat dar am avut un singur atacant, pe Kevin Luckassen şi nu am pus presiunea care trebuia. Am făcut greşeli, situaţii în care ne-am precipitat şi astfel le-am dat încredere lor.

Dar noi, datorită grupului, echipa anul ăsta a fost mult mai omogenă. Am ajuns să visăm, am fost atât de aproape. Ne trebuia mai mult curaj în prima repriză. Şi mai multă încredere.

Vedem ce o să fie. Play-out-ul se anunţă foarte strâns. Se reduc punctele, nu mai e diferenţa care era între noi şi cei de pe locurile de baraj. Se joacă. Trebuie să rămânem concentraţi”, a declarat Mircea Rednic, conform News.ro.

Echipa UTA Arad a pierdut vineri seara, în deplasare, scor 0-1, în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, în etapa a 30-a din Superligă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te