Victorie cu emoții pentru Farul Constanța în meciul cu Hermannstadt. Hagi: Trebuie să fim mai acizi

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.08.2024 - 08:11
Victorie cu emoții pentru Farul Constanța în meciul cu Hermannstadt. Hagi: Trebuie să fim mai acizi - Foto: Facebook/Farul Constanța
Victorie cu emoții pentru Farul Constanța în meciul cu Hermannstadt. Hagi: Trebuie să fim mai acizi - Foto: Facebook/Farul Constanța

Victorie cu emoții pentru Farul Constanța în meciul cu Hermannstadt. Farul Constanța a învins FC Hermannstadt cu scorul de 3-2 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci disputat în cadrul etapei a șasea a Superligii de fotbal.

SHARE

Brazilianul Rivaldinho a deschis scorul pentru gazde în minutul 7, dar FC Hermannstadt a egalat imediat după pauză printr-un gol spectaculos al italianului Alessandro Murgia, marcat din voleu de la marginea careului în minutul 48.

Victorie cu emoții pentru Farul Constanța în meciul cu Hermannstadt. Hagi: Trebuie să fim mai acizi

Farul a revenit în avantaj rapid, prin golurile marcate de armeanul Narek Grigorian (52), care a înscris cu un lob din unghi, și de Rivaldinho (57), din centrarea aceluiași Grigorian.

FC Hermannstadt a redus din diferență prin Dragoș Iancu, care a marcat în minutul 83 în urma unui corner, dar nu a reușit să egaleze.

În acest meci, Denis Alibec a redebutat pentru Farul, intrând pe teren în minutul 63.

La finalul partidei, Gică Hagi s-a arătat mulțumit de rezultat, dar a avertizat că jucătorii nou-veniți au nevoie de timp pentru a se adapta la nivelul cerut.

"E un început de campionat, drumul e lung. Important e că am câștigat și că am obținut puncte. Au venit jucători și sper să ne revenim cum eram înainte. Important e că atacanții au marcat, mijlocașii au alergat mult, fundașii au jucat bine. Trebuie să creștem la anumite aspecte. Trebuie să fim mai acizi și să dominăm meciul.

Avem jocul nostru, identitatea noastră și jucătorii să capete mai multă putere. Jucătorii care au venit au nevoie de timp, nu sunt la nivelul nostru fizic", a declarat Hagi, potrivit Digisport.

Pleacă Hagi de la Farul Constanța?

De asemenea, antrenorul Farului a vorbit despre posibila cedare a acțiunilor pe care le deține la club:

„De când m-am lăsat de fotbal am avut două lucruri pe care mi le-am dorit: să fac o academie frumoasă și munca mea de antrenor, care îmi place. Cred că am început să-mi zic și manager (n.r. râde). Dumnezeu mi-a dat multe, chiar dacă într-o zi lucrurile se vor opri. Vreți să nu mai vorbes? Vreți să-mi închideți gura? Hagi nu a răbufnit, Hagi a spus realitatea.

Este realitatea, poate e dureroasă, dar asta este. Eram sus, iar acum nu mai sunt. Toată România mă iubește, probabil unora nu le cade bine. Poate mai trebuie să existe și partea cealaltă care să mă trezească. Și eu greșesc, și eu mai fac, mai pierd meciuri. Sunt și eu om, dar cred că am făcut lucrurile bine. 

Eu sunt fotbalist, nu sunt miliardar și nu am cum să fiu acționar majoritar la Farul. Vreau să-mi văd de meseria de antrenor. Eu am investit cât am putut, acum aștept să vină cineva și să ducă Farul la un alt nivel”, a declarat Hagi la finalul partidei.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te