Roger Federer a ajuns în România: Ilie Năstase vrea să facă un documentar în care să apară și starul

DE Alin Crișan | Actualizat: 27.05.2023 - 12:39
Roger Federer pe aeroportul Otopeni - Foto: Poliția de Frontieră

Roger Federer a ajuns în România. Îmbrăcat sport, sportivul a trecut neobservat prin aeroport. Marele campion a filmat în țara noastră.

SHARE

Roger Federer a fost filmat în timpul vizitei sale din România!

Roger Federer a ajuns în România

La plecarea de pe aeroportul „Henri Coandă”, legendarul tenismen a dat încă o dovadă a măreției sale prin modestia afișată, o adevărată lecție pentru cei care cred că a fi bogat înseamnă etalarea opulenței.

Elvețianul a stat o zi în România pentru a filma o reclamă.

Considerat de mulți cel mai mare jucător al Sportului Alb din istorie, Federer a venit la București pentru a filma o reclamă. Marele campion este ambasador și, în același timp, imaginea producătorului german de mașini de lux Mercedes-Benz.

El câștigă din această colaborare 5 milioane de euro, anual, iar contractul dintre cele două entități se întinde până în 2027. 

În baza acestui acord, Roger Federer s-a deplasat în România și a mers la studiourile de la Buftea, acolo unde s-a filmat un spot publicitar ce urmează să fie răspândit în întreaga lume în scurt timp.

Citește și: O pacientă a decedat la spitalul din Aiud, după ce i s-a făcut o anestezie. Anchetă a Poliției

Federer ar fi avut planificată, inițial, o întâlnire și cu uriașul nostru tenismen Ilie Năstase, dar aceasta a fost amânată în ultimul moment.

„Nasty” își dorește să filmeze cu Federer pentru un documentar al său, dar elvețianul și-a cerut scuze că nu poate onora invitația și i-a transmis românului că îl va primi în Țara Cantoanelor, cu prima oportunitate pe care calendarul încărcat al celor doi o va permite.

Astfel, după o zi întreagă de filmări, Federer, care este și unul dintre cei mai bogați foști sportivi ai planetei, a ales să plece direct spre Dubai, acolo unde are programată o altă întâlnire cu scop promoțional, fără a se mai caza în România, potrivit prosport.ro.

Cariera impresionantă a lui Roger Federer: a câștigat 20 de turnee de Grand Slam

Roger Federer a fost clasat pe locul 1 mondial de către Asociația Profesioniștilor din Tenis (ATP) timp de 310 săptămâni, deținând și recordul de 237 de săptămâni consecutive; a terminat ca numărul 1 la sfârșitul anului de cinci ori.

A câștigat 103 titluri ATP la simplu, al doilea ca număr de titluri din toate timpurile, inclusiv 20 de titluri de Grand Slam la simplu, un record de opt titluri de simplu masculin la Wimbledon, un record de cinci titluri la US Open și un record de șase campionate la sfârșit de an.

Citește și: Un român din Italia, cu Tesla, fura curent de la Primărie ca să-și încarce mașina. Își făcuse obicei

Între 2003 și 2009, Federer a ajuns în 21 din cele 28 de finale majore de simplu. A câștigat trei dintre cele patru majore și finalele ATP [b] în 2004, 2006 și 2007, precum și cinci titluri consecutive atât la Wimbledon, cât și la US Open.

A încheiat Grand Slam în carieră la Openul Francez din 2009, după trei finale consecutive cu Nadal, principalul său rival până în 2010.

La 27 de ani, a depășit recordul lui Pete Sampras de 14 titluri majore la simplu masculin la Wimbledon în 2009.

Ajuns la 41 de ani, "maestrul elvețian" s-a retras din tenis în 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te