Real Madrid s-a trezit după ce a luat 2 goluri pe Bernabeu și a bătut Borussia Dortmund cu 5-2

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 23.10.2024 - 06:05
Real Madrid s-a trezit după ce a luat 2 goluri pe Bernabeu și a bătut Borussia Dortmund cu 5-2 - Foto: Profimedia Images
Real Madrid s-a trezit după ce a luat 2 goluri pe Bernabeu și a bătut Borussia Dortmund cu 5-2 - Foto: Profimedia Images

Real Madrid s-a trezit după ce a luat 2 goluri pe Bernabeu și a bătut Borussia Dortmund cu 5-2 în Liga Campionilor la fotbal.

SHARE

Echipa spaniolă Real Madrid a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 5-2, gruparea germană Borussia Dortmund, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză.

Real Madrid s-a trezit după ce a luat 2 goluri pe Bernabeu și a bătut Borussia Dortmund cu 5-2

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 5-2, după ce a fost condusă cu 2-0, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', în etapa a treia a Ligii Campionilor la fotbal.

Românul Istvan Kovacs a condus la centru această partidă spectaculoasă, o reeditare a finalei competiţiei din sezonul trecut, câştigată de spanioli cu 2-0, pe 1 iunie.

Citește și: Cutremur în fotbalul românesc. FCSB, Dinamo, Rapid și Steaua riscă excluderea din competiții

Borussia a făcut o primă repriză remarcabilă şi conducea la pauză prin golurile înscrise de Donyell Malen (30) şi Jamie Gittens (34), deşi madrilenii au avut bare prin Rodrygo şi Jude Bellingham (ambii în min. 37).

Repriza a doua a fost una de excepţie pentru echipa antrenată de Carlo Ancelotti, care a marcat de cinci ori şi a reuşit o ''remontada'' completă, profitând şi de mutările defensive făcute de neexperimentatul tehnician Nuri Şahin. 

Antonio Rudiger (60), Vinicius Junior (62, 86, 90+3) şi Lucas Vazquez (83) au marcat pentru Real, care venea după un eşec la Lille, relatează Agerpres.

Citește și: CALIFICARE de senzație la Euro U21, a patra oară consecutiv! Tricolorii, victorie uriașă cu Elveția

Alte rezultate înregistrate marţi seara în Liga Campionilor:

Horaţiu Feşnic a condus meciul dintre Girona şi Slovan Bratislava, câştigat de iberici cu 2-0, prin golurile a doi fundaşi.

VfB Stuttgart a învins-o pe Juventus cu 1-0, la Torino, prin golul înscris de El Bilal Toure (90+2).

Vicecampioana Germaniei ratase un penalty prin Enzo Millot (86), după ce ''Bătrâna Doamnă'' rămăsese în zece jucători, Danilo fiind eliminat (84).

Arsenal a întrecut-o la limită pe Şahtior Doneţk, cu 1-0, prin autogolul portarului Dmitro Riznik, care a apărat apoi un penalty executat de Leandro Trossard (77).

Paris Saint-Germain a fost ţinută în şah de PSV Eindhoven, 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Lang (34), dar Hakimi (56) a restabilit egalitatea.

Aston Villa a obţinut a treia sa victorie în competiţie, 2-0 cu Bologna, prin golurile reuşite de John McGinn (55), din lovitură liberă, şi Jhon Duran (64).

Cu 2-0 s-a impus şi Sporting Lisabona, pe terenul campioanei Austriei, Sturm Graz. Golurile au fost semnate de Nuno Santos şi Viktor Gyokeres.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te