Prețuri astronomice, la finala Champions League de la Paris: de la 1.700 €/ 2 nopți, la 2 stele

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 09.05.2022 - 17:43

Finala Champions League 2022 are loc pe 28 mai pe Stade de France, la Paris, fiind mutată de la Sankt Petersburg în urma invadării Ucrainei de către Rusia.

SHARE

Pentru a vedea meciul Liverpool – Real Madrid din tribune, trebuie să bagați mâna adânc în buzunar.

Tarifele la cazare în Paris pentru finala Champions League au luat-o razna. Ziua de 28 mai pică în ultima sâmbătă a lunii. Iar pentru a merge la meci sunt necesare cel puțin două nopți de cazare în Paris. Ajungeți și vă cazați vineri, 28 mai, sâmbătă 28 mai vedeți meciul Liverpool – Real Madrid din tribune iar duminică, 29 mai, plecați spre casă.

Citește și: Centrul cultural rus din UBB, finanțat prin Lavrov, înființat de Putin. Explicațiile universității

Pe booking.com, cea mai importantă platformă online de rezervări pentru cazare, tarifele de cazare în Paris, în perioada 27 – 29 mai (2 nopți), încep de la 1.700 de euro pentru o cameră single într-un hotel de 2 stele.

Citește și: FOTO Soluție magică: Cum pot deveni automobilele clasice la fel de „verzi” ca mașinile electrice noi

La un hotel de 3 stele din Paris, cazarea pentru finala Champions League pleacă de la 2.902 euro/ persoană/ 2 nopți.

Iar pentru cei mai pretențioși pasionați de fotbal, tarifele pentru două nopți de cazare într-un hotel de 4 stele din Paris pentru finala Champions League încep de la 6.756 euro.

Cât costă biletele la finala Champions League și avionul

Prețul biletelor la finala Champions League 2022 pe Stade de France nu sunt nici ele ieftine. Cel mai ieftin bilet la meci costă 70 de euro (Categoria 4). Apoi, la Categoria 3 biletul costă 180 de euro. Iar cine dorește să meargă la Categoria 1 sau Categoria 2 trebuie să scoată din buzunar 490 de euro sau, respectiv, 690 de euro.

Cel mai ieftin bilet de avion cu plecare din București pe 27 mai și întoarcere de la Paris pe 29 mai costă, potrivit vola.ro, 227 de euro de persoană, cu o cursă low-cost. Altfel, prețul unui zbor de linie obișnuit pornește de la 378 de euro de persoană.

Prin urmare, dacă cea mai ieftină cazare la Paris este 1.700 de euro/pers/2 nopți, biletul de avion este minimum 227 de euro/pers și biletul la meci cel puțin 70 de euro, prețul city-break-ului de fotbal în capitala Franței pleacă de la circa 2.000 de euro, sumă la care se adaugă mâncarea, băutura și transferurile. Bineînțeles, există alternative de cazare mai ieftine (de la 400-500 euro/2 nopți), dar la apartamente în regim hotelier sau în împrejurimile Parisului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.