Oferta de jocuri NetEnt – la ce să te aștepți? (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 10.05.2021 - 10:07

Păcănelele reprezintă aproximativ 90% din jocurile cazinourilor online. Oferta este atât de bogată încât, atunci când intri pe site-ul unui operator, este foarte greu să decizi ce slot să alegi.

SHARE

Dacă nu ai o tematică preferată, te poți ghida după Payout – procentul din încasări care se întoarce la jucători sub formă de câștiguri într-un ciclu de câteva milioane (sau chiar zeci de milioane) de rotiri. Payout-ul se mai numește și rată de câștig, fiind setat de producătorul jocului, în momentul realizării scriptului.

Cei de la NetEnt sunt cunoscuți pentru sloturile cu Payout ridicat pe care le-au lansat în ultimii ani. Despre aceștia puteți citi detalii pe unul dintre site-urile acreditate să scrie despre industria jocurilor de noroc.

Aproape fiecare joc lansat de acest producător este original prin grafică și efecte sonore, dar și prin modul în care se formează combinațiile câștigătoare. Iată care sunt sloturile produse de NetEnt care plătesc cel mai bine:

Mega Joker – Payout 99%

Este unul dintre cele mai populare sloturi cu fructe și cu șeptari. Sun 40 de linii de plată. Cel mai valoros simbol nu este șeptarul, așa cum se întâmplă la majoritatea jocurilor de acest tip, ci jokerul. Sunt 40 de linii de câștig. O linie de jokeri aduce de 50 de ori miza rotirii norocoase. Mega Joker beneficiază și de funcția „Gamble”, prin care poți multiplica fiecare câștig dacă ghicești culoarea următoarei cărți de joc extrase.

Jackpot 6000 – Payout 98.8%

Simulează un aparat clasic de păcănele din Las Vegas. În ciuda numelui, nu există un jackpot, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, în sensul că Payout-ul se raportează la întreaga miză, nu doar la un anumit procent din sumele plasate pe fiecare rundă. Câștigurile sunt obținute în jocul de bază, cel mai mare fiind de 6.000 de fise la o singură rotire (foarte) norocoasă.

Blood Suckers – Payout 98%

Așa cum îți poți da seama citind numele jocului, este un slot inspirat din poveștile cu vampiri. Simbolul Scatter este reprezentat de imaginea unei mirese terifiate. Minim trei mirese, indiferent de poziționarea pe ecran, declanșează o serie de rotiri gratuite în care factorul de multiplicare este x 3. Există și un joc bonus în care pornești la vânătoare de vampiri. Blood Suckers are până la patru niveluri de pariere. Dacă optezi pentru nivelul cel mai de sus, beneficiezi de 25 de linii de plată, iar câștigul maxim este de 50.730 de fise.

Kings of Chicago – Payout 97.8%

Este primul slot dezvoltat de NetEnt care îmbină elementele esențiale din Sloturile Video cu cele din Video Poker. Simbolurile tradiționale sunt înlocuite cu un pachet de cărți. Sunt 15 cărți pe o grilă în format 3 x 5, iar câștigurile sunt aduse de combinații câștigătoare din poker, de trei cărți sau mai multe. Simbolul Joker dublează câștigul unei  runde în jocul de bază. Acestea sunt jocurile furnizorului NetEnt, care plătesc cel mai bine și care pot fi găsite la anumite cazinouri online licențiate în România la ONJN.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te