O echipă de fotbal avea un antrenor în scipte şi era antrenată de altul, sub contract cu altă echipă

DE Florin Budescu | Actualizat: 01.04.2023 - 16:14
Antrenorul Forestei Suceava, Ionuţ Moşteanu, i se interzice acum un an accesul în autocarul echipei - Foto: captură YouTube/ŞtiriSuceava TV

Echipa de fotbal CSM Focşani, din Liga 3, seria 2, era antrenată de un antrenor, Adrian Toma, conform sciptelor, şi era antrenată în realitate de un alt antrenor, Ionuţ Moşteanu, care se află sub contract, până în anul 2024, cu un alt club, Foresta Suceava.

SHARE

Antrenorul dat afară, în urma ședinței Comitetului Director de la CSM Focșani 2007, Ionuț Moșteanu, nici măcar nu a figurat în acte, la clubul focșănean.

O echipă are un antrenor şi e antrenată de altul

Adus la începutul acestui an, Ionuţ Moşteanu, tehnicianul aflat pe statul de plată al echipei de Liga 3, din Seria 1, Foresta Suceava, nu a putut să stea pe banca tehnică.

Acest Moşteanu a fost dat afară de Foresta, dar Federaţia Română de Fotbal a decis ca el să fie plătit, sub contract, de clubul sucevean, până la sfârşitul acestui an.

Există un politician USR, deputat, Ionuţ Liviu Moşteanu, care este o persoană diferită de acest tehnician. 

Moşteanu de la CSM Focşani, ba de la Foresta Suceava, a stat ascuns la tribuna a doua, la meciul cu Unirea Braniștea, de acum câteva săptămâni, dar a fost luat la rost de suporteri, la pauza meciului.

Citeşte şi: Firma familiei fostului baron PSD, Marian Oprişan, încă o „lovitură” pe bani publici la Iași

A mutat și băncile de rezervă pe partea opusă a terenului, pentru a putea sî dea indicații echipei sale, în meciul pe care aceasta l-a pierdut, pe teren propriu, cu 0-2.

La meciul cu CSM Râmnicu Sărat, liderul seriei, antrenorul cu origini piteștene, a stat la intrarea în tunel, de unde iarăşi a dat indicații, iar rezultatul a fost asemănător: 0-1.

Realizările acestui antrenor, la Focșani: l-a dat afară din echipă pe golgeterul seriei, Arnăutu, dar și pe alți opt jucători, și a adus alții, care nu au confirmat până acum.

Citeşte şi: Becali și-a adus antrenor la FCSB. Pintilii rămâne în umbră. Patronul Gigi face schimbările

Singurul jucător care a confirmat pe deplin este un fotbalist, pe nume Rizea, culmea, chiar fotbalistul dat afară de fostul antrenor dinainte de la CSM Focșani.

Rezultatul mandatului acestui Moșteanu, la CSM Focșani este nul: a ratat calificarea în play-off, a dat afară o serie de jucători și a obținut un singur punct.

Pe banca tehnică rămâne Adrian Toma, probabil antrenorul care ar fi calificat echipa în play-off, conform Actualitatea Vrânceană, dacă ar fi fost lăsat în pace, după ce a adus 16 puncte, în șase etape.

În play-off

Toma a fost adus la echipă în toamna anului trecut, după rezultatele dezamăgitoare ale precedentului antrenor, Marius Bratu, care nu a reuşit nici măcar calificarea echipei în play-off-ul pentru Liga 2.

În aceste momente, CSM Focşani joacă primul meci din play-out-ul Ligii 3, Seriei 2, unde este lider, cu cea mai slabă echipă din toată Liga 3, Dacia Unirea Brăila.

Scorul este, în minutul 47, 5-0 pentru CSM Focşani, dar sevrajul organizaţional continuă. Căpitanul echipei este un fundaş, un junior. Se pare că la CSM Focşani nu există nici un patron care face schimbările.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te