Minune: FRF anunţă că are locuri disponibile la tribuna oficială și pentru Hagi, Popescu, Munteanu

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 16.06.2021 - 22:03
Arena Națională / Foto: Federația Română de Fotbal, Facebook

După scandalul locurilor la tribuna a II-a pentru foștii internaţionali Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi şi Dorinel Munteanu la primul meci de la EURO 2020 de pe Arena Națională, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că pentru următoarele partide a făcut rost de locuri VIP.

SHARE

În mesajul postat pe pagina oficială de Facebook, FRF nu precizează numele personalităţilor pe care le va invita la tribuna VIP.

"Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federaţia Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalităţi ale fotbalului din România.

Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina şi Macedonia de Nord, coroborat şi cu faptul că solicitările celorlalţi parteneri instituţionali pentru EURO 2020 sunt mai reduse faţă de meciul de deschidere.

Citește și: VIDEO Pogba îl acuză pe Rudiger că l-a mușcat de ureche în meciul Franța – Germania de la EURO 2020

Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante şi apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităţilor UEFA, oraşului gazdă şi federaţiei gazdă", se arată în mesajul FRF.

Federaţia menţionează că a achiziţionat bilete de categoria I tuturor membrilor asociaţi pentru meciul din optimile de finală ale EURO 2020, găzduit de Arena Naţională.

"În privinţa optimii de finală ce se va desfăşura pe 28 iunie, FRF a achiziţionat bilete de categoria I pentru toţi reprezentanţii membrilor afiliaţi. Aceştia formează în fapt Federaţia Română de Fotbal, iar administraţia FRF doar le-a facilitat prezenţa la un eveniment considerat de importanţă naţională şi care nu se va repeta în viitorul apropiat.

Aşadar, este firească prezenţa în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeaşi zonă în care s-au cumpărat bilete şi pentru foştii mari fotbalişti. De menţionat că tot în data de 28 iunie va avea loc şi Adunarea Generală a FRF", menţionează FRF.

Citește și: Gheorghe Popescu: A fost alegerea FRF să ne dea bilete la tribuna a II-a la primul meci de la EURO

Foştii internaţionali Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi şi Dorinel Munteanu, care a fost şi ambasador al turneului la Bucureşti, au urmărit partida Macedonia de Nord - Austria, scor 1-3, prima organizată la Bucureşti, de la tribuna a II-a a Arenei Naţionale.

Următoarele trei partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională din Bucureşti sunt: Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), ambele în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te