Încă un investitor care promite să aducă 20 miloane de euro la Dinamo: am niște afaceri pe plajă

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.11.2020 - 18:33
Toma Săpașu / prosport.ro

Telenovela de la Dinamo pare fără sfârșit. Există o singură certitudine: în club nu există bani, jucătorii sunt neplătiți de luni de zile.

SHARE

Un nou personaj a apărut în anturajul lui Dinamo de ceva vreme. Este vorba despre Toma Săpașu. Acesta se recomandă ca fiind un om de afaceri stabilit în Spania

ProSport l-a contactat pe afaceristul din Spania pentru a afla ce legături are cu Dinamo. Acesta a acceptat dialogul și explică în exclusivitate toate legăturile pe care le are cu proiectul „Nuevo Dinamo”:

„Eu l-am adus pe Pablo Cortacero (actualul patron n.red.) în România! Bine, nu am fosti singur... Eu, Toni, Jose și Dorin (Șerdean președinte CA Dinamo) am intermediat afacerea ca Pablo Cortacero să ia Dinamo de la Negoiță.

Eu reprezint fonduri de investiții și am niște restaurante pe plajă în Spania, dar nu contează afacerile mele. Noi vorbim aici despre fotbal, nu despre afaceri personale.
 
I-am spus lui Dorin că în sistemul actual nu se poate funcționa. Trebuie găsită o soluție și schimbat ceva în conducere. I-am spus asta și lui Cortacero. E clar, dacă nu ai conducere bună, un club de fotbal se duce în cap.

 

Am văzut ce situație este așa că am căutat o altă ofertă pentru club. Am adus un alt fond de investiții din Spania, care a trimis o ofertă oficială pe adresa clubului. Acest fond este reprezentat de mine în negocieri. Oferta a fost însă refuzată și nu înțeleg de ce. Dacă nu ai bani, măcar dă clubul altcuiva pentru a-l salva! Dacă acceptă, Cortacero își primește înapoi imediat banii băgați la Dinamo.  Asta este salvarea! Cortacero să accepte să vândă clubul! A zis că bagă 400.000 de euro zilele astea. Nici de semințe nu-i ajung banii ăștia! Să lase echipa pe mâna cuiva care are bani! Fondul pe care îl reprezint se obligă să îi întoarcă toți banii lui Pablo și sa aducă la zi toate datoriile! Iar în maximum doi ani să se bage între 10 și 20 de milioane de euro în club și să se aducă un management profesionist cu adevărat.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.