În prag de divorț, Ilie Năstase, internat după ce Marica l-a scos din Fundația Ilie Năstase

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.11.2021 - 12:02
Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Soția lui Ilie, Ioana Năstase a dezvăluit că "Nasty" a avut probleme cu inima, după scandalul cu Ciprian Marica, nimeni altul decât nașul lor de căsătorie.

SHARE

Ilie Năstase (75 de ani) traversează un moment dificil. În pragul divorțului cu Ioana, fostul lider al clasamentului ATP are și probleme de sănătate și a fost internat în spital.

Citește și: Pardalian, Piedone, Paris, Țane și Nat din clanul Sadoveanu, sub control judiciar pentru șantaj

Dacă Ciprian Marica a negat orice fel de neînțelegere cu Ilie Năstase, Ioana vine cu o altă variantă.

Citește și: Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.

Citește și: Interlopii Zabar, Fildeș, Biță, Rafi, Decan, Noris și Țugui s-au încăierat la Poliție pentru o casă

Nu are nicio explicație pentru ce s-a întâmplat

 
"Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta.

Citește și: Frații Anaser și Lindon Duduianu, Mircea și Vali Nebunu, dispăruți fără urmă. Preda, protejat

A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai afirmat Ioana Năstase.

Ilie Năstase: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica"


De unde a pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica? Fostul atacant a cerut în instanță ca "Nasty" să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Miza ar fi terenurile extrem de valoroase care intră în patrimoniul Fundației, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.

Ciprian Marica a formulat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1, încă din luna mai. După trei înfățișări, la termenul din 6 septembrie instanța a respins scoaterea lui Ilie Năstase din fundație. Ulterior, însă, fostul atacant a mai formulat o acțiune, la aceeași judecătorie. Pe 7 octombrie, cererea formulată de Marica a fost admisă, iar "Nasty" a fost exclus din fundația care îi poartă numele. 

În locul lui Ilie Năstase, Ciprian Marica i-ar fi introdus în fundație pe tatăl și pe unchiul său, prin modificarea actului constitutiv, scrie ProSport.

"Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă. M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis pentru ProSport.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.