Ilie Năstase, scos de Ciprian Marica din Fundația Ilie Năstase. Miza: 50 de milioane de euro

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 12.11.2021 - 16:40
Foto: Facebook/INQUAM Photos

Fostul fotbalist Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să fie scos din Fundația Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Fostul jucător de tenis spune că mișcarea a fost făcută "pe blat".

SHARE

Ciprian Marica, finanțator al FC Farul Constanța, și partenera de viață a fostului fotbalist, Ioana, sunt nașii de cununie ai fostului jucător de tenis Ilie Năstase și ai soției sale, Ioana. Evenimentul s-a petrecut în ianuarie 2020.

Citește și: Frații Anaser și Lindon Duduianu, Mircea și Vali Nebunu, dispăruți fără urmă. Preda, protejat

Inițial, Ciprian Marica a formulat o acțiune încă din luna mai la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală. După trei înfățișări, la termenul din 6 septembrie, instanta a respins scoaterea nașului Ilie Năstase din fundație.

Citește și: Pardalian, Piedone, Paris, Țane și Nat din clanul Sadoveanu, sub control judiciar pentru șantaj

Marica n-a abandonat însă planul și s-a îndreptat la aceași Judecătorie cu încă o acțiune. De data aceasta, pe 7 octombrie, cererea formulată de Ciprian Marica a fost admisă, așa încât Ilie Năstase a fost șters din Fundația care îi poartă numele. În locul legendarului tenismen, Marica i-a introdus în Fundație, prin modificarea actului constitutiv, pe tatăl și unchiul său, conform Pro Sport. 

itește și: Fulger Gangal, Gâgă și Boncu, judecați după ce s-au fugărit la o nuntă. Boncu s-a și dezbrăcat

Lui Ilie Năstase nu-i vine să creadă: M-a anunțat acum avocatul!

Contactat de ProSport, Ilie Năstase s-a declarat șocat de „manevra” lui Marica și îl amenință pe acesta cu plângeri penale: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul!”

„Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă” a mărturisit Ilie Năstase.

Nici lui Marica nu-i vine să creadă

Ciprian Marica susține că a fost la restaurant cu fostul jucător de tenis chiar cu o zi înainte să apară acest atac și că nu înțelege de ce a ales legendarul sportiv să aibă această atitudine.

„Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te