Gigi Becali: Pe Creţu şi Cristea îi las liberi, gata! Dacă nu câştig campionatul, mă las de fotbal

DE Daniel Toșa | 16.08.2021 - 12:37
Gigi Becali: Pe Creţu şi Cristea îi las liberi, gata! Dacă nu câştig campionatul, mă las de fotbal/FOTO: Facebook/GigiBecali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că va renunţa la serviciile jucătorilor Alexandru Creţu şi Iulian Cristea. El a anunţat că va renunţa la FCSB dacă nu va câştiga campionatul.

SHARE

„În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e. Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Băuturi răcoritoare, retrase din Metro, Carrefour, Selgros și Penny, din cauza oxidului de etilenă

El a mai spus că dacă FCSB nu va câştiga campionatul, se va lăsa de fotbal. „Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere. Dacă nu iau campioantul, pac, la revedere!. La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum.Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a menţionat Becali.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă riscă pușcăria pentru afacerea, oficial păguboasă, cu măști „de firmă”

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

A marcat: Vinicius '39 (a).

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.