„Ganezul” a ieșit la atac după startul ratat al Rapidului:„Îl fac ăștia”. Cine trage sforile la club

DE Alin Crișan | Actualizat: 09.08.2023 - 20:43
Ionel Ganea - Foto: Sport.ro/ Imagine cu caracter ilustrativ

Ionel Ganea, fostul mare atacant al naționalei, a vorbit despre startul de sezon sub așteptări de la Rapid. Pune la îndoială capacitatea patronului și crede că altcineva conduce clubul.

SHARE

„Ganezul” n-a menajat pe nimeni: pune la îndoială capacitatea lui Dan Șucu de a conduce clubul, acuză diverse jocuri de culise în interior și „desființează” din temelii campania de achiziții a giuleștenilor.

„Ganezul” a ieșit la atac după startul ratat al Rapidului:„Îl fac ăștia”

Fost campion cu Rapid în 1999, Ionel Ganea nu s-a ferit să critice strategia actuală a alb-vișiniilor, care au început cu stângul campionatul în care-și propun primul titlu după două decenii. În ajunul zilei sale de naștere - Ganea schimbă joi prefixul, împlinește 50 de ani pe 10 august - acesta a vorbit pe șleau despre lucrurile văzute și nevăzute din Giulești. 

E de părere că Șumudică trebuia instalat negreșit după plecarea lui Mutu, îl trage la răspundere pe Daniel Niculae și acuză implicarea lui Giovanni Becali în club. „Îl fac ăștia pe Șucu ca la «Nufărul»”, afirmă Ionel Ganea în interviul tăios din gsp.ro.

Ionel Ganea: „Șucu nu se pricepe! O să vadă că se «curăță» singur!”

„Din punctul meu de vedere, cred că Șumudică era cel mai potrivit pentru a fi antrenor. Nu că ar fi fost colegul meu, dar el trăiește pentru clubul ăsta!

Părerea mea e că Șucu e un om care nu se pricepe! Știi ce e curios? Zice că nu el ia deciziile acolo, că le ia Daniel Niculae. Dacă Niculae ia decziile, sunt niște decizii greșite! Sau poate că are legătură cu diverși impresari. Dacă ai legătură cu impresarii... Rapidul se va «frige», stai cuminte!

Șucu face greșeli foarte mari, o să vadă el că se «curăță» singur! Cred că n-are oamenii potriviți în conducere. Plus că trebuie să mai ai în echipă și niște jucători care să aibă viteză”. 

Ionel Ganea: „Rapid e condus mai mult de Giovanni Becali!”

Fostul vârf al primei reprezentative crede că în spatele ultimelor decizii de la Rapid se află impresarul Giovanni Becali:

„Eu cred că Rapidul e condus mai mult de Giovanni Becali! Multe transferuri au venit pe filiera lui, inclusiv antrenorul care e acum lucrează cu Giovanni. Plus că au venit mulți de pe la Cluj, de pe lângă Cluj.

A venit Petrila, a venit Costache, a venit Braun. Adi Mutu și Pătrașcu lucrau cu el, deci uite că numai oamenii lui sunt acolo. Nu e teorie, e realitate! Nu facem teorii, că nu suntem la școală! E o realitate conformă cu adevărul. Eu zic că pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!». Nu știu ce să zic.  Ori minte, ori nu știu... Cum să spună că nu el are putere de decizie? M-a surprins neplăcut. Păcat de Rapid. Ce să se întâmple? Le mai aduce Giovanni Becali doi jucători și gata!”, spune fostul atacant, potrivit gsp.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te