FOTO Cine este femeia celebră pe care Răducioiu a vrut să o impresioneze cu o mașină de 50.000$ ?

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.01.2024 - 19:09
Cine e femeia celebră pe care Răducioiu a vrut să o impresioneze cu o mașină de 50.000$ ? - Foto: Arhiva

A existat o femeie celebră pe care Răducioiu a vrut să o cucerească cu o mașină de 50.000$. Povestea a fost spusă chiar de către marele fotbalist care se va căsători, în 2024, a doua oară.

SHARE

Răducioiu a vrut și a reușit să o seducă pe creatoarea de modă Janine în anii 90. În acea vreme, Răducioiu era în mare vogă ajungând la AC Milan. Răduciou a spus într-un interviu că avea cel mai mic salariu de la AC Milan.

Citește și: Răducioiu, obligat să mănânce doar prune și pâine în Coreea de Nord. Ce animal în sos roșu a refuzat

Cine e femeia celebră pe care Răducioiu a vrut să o impresioneze cu o mașină de 50.000$ ? 

„Am semnat pe doi ani, cu un contract de 650 de mii de dolari. Cu primele de joc, salariul se ducea la 1.5 milioane de dolari. Fiecare jucător primea în funcţie de prezenţe, firesc că nu aş fi putut câştiga cât Franco Baresi. Nu am jucat foarte mult, dar m-am format din punct de vedere uman. Sunt recunoscător pe viaţă Milanului, mi-aş da nota 7 pentru experienţa de acolo", a rememorat Răducioiu.

O altă amintire a fotbalistului e legată de pasiunea pe care a făcut-o pentru manechinul Janine.

„Permisul îl luasem de puţin timp, nu ştiam să conduc prea bine şi mi-am făcut „ucenicia” pe străzile aglomerate şi haotice din Bari. După ce am învăţat să conduc mai bine, mi-am cumpărat un Volkswagen Corrado, o maşină puternică, sportivă, răutăcioasă. Avea o culoare frumoasă, un albastru închis superb...

Cred că vreo 50.000 de dolari. Fiscul italian o consideră produs de lux şi avea nişte taxe suplimentare, destul de mari. Ce vrei, aveam 20 de ani, eram un puşti! Cu această maşină, am nişte amintiri grozave….
 
Am adus maşina în România şi, într-o zi, când mă plimbam prin Bucureşti, am văzut, pe Bulevardul Dacia, o fată care aştepta un taxi. M-am gândit: Wow, ce frumoasă este”! Am intrat în vorbă cu ea şi m-am oferit să o conduc. Aşa am cunoscut-o pe Janina Ştefan. Cred că ai auzit de ea, a fost şi model. A urmat o relaţie foarte frumoasă, vreme de un an. Aşa că această ecuaţie, maşini frumoase… femei frumoase, a funcţionat”, își amintește Florin.

A divorțat și se va recăsători

Impresarul Victor Becali l-a temperat și i-a spus să termine cu viața extrasportivă pe care o avea.

Răducioiu s-a căsătorit cu Astrid, cu care are doi copii. El a divorțat și, zilele trecute, a anunțat că se recăsătorește.

Florin Răducioiu este împreună cu Andreea Albăstroiu de aproximativ patru ani. Cei doi s-au cunoscut la Milano, unde aceasta lucra pe postul de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE), informează DigiSport.

Andreea Albăstroiu este cu 10 ani mai tânără decât Florin Răducioiu. Răducioiu și actuala sa iubită s-au cunoscut la Milano, unde femeia a lucrat în diplomație. Ea a lăsat totul în urmă pentru a se muta la București, alături de fostul jucător.

Citește și: Povestea nebună de dragoste pe care o trăiește Răducioiu. Și-a cunoscut iubirea vieții după divorț

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te