Fotbalistul turnat de iubită avea datorii la interlopul Văncică: Mă amenință. Plâng ca un prost

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.03.2023 - 16:54
Fotbalistul Cosmin Achim, turnat de iubită, avea datorii la interlopul Văncică Foto: Facebook

Fotbalistul Cosmin Achim, care a fost turnat de iubită pentru că paria inclusiv pe meciurile în care juca, avea datorii și la interlopul Văncică, arestat în prezent după ce și-a bătut concubina apoi a pus clipul pe rețelele sociale.

SHARE

Fotbalistul Cosmin Achim de la Petrolul Ploiești, care a fost turnat de iubită pentru că paria inclusiv pe meciurile în care juca, avea datorii și la interlopul Fane Văncică fiind foarte speriat de acesta.

Dezvăluirile au fost făcute de fosta iubită, care a trimis ls LPF și FRR mai multe discuții cu Cosmin Achim, după ce fotbalistul a părăsit-o pentru altă femeie pe care a lăsat-o gravidă.

„Cosmin s-a încurcat cu o altă fată, se pare că ar fi lăsat-o gravidă, iar fosta, evident, a luat foc și s-a ajuns la denunțurile de acum”, susțin apropiați ai fundașului.

Citește și: VIDEO Proxenetul Briliant își tatua victimele cu o coroană sau un diamant, apoi posta poze cu ele

Fotbalistul turnat de iubită avea datorii la interlopul Văncică

Iată una dintre conversațiile cu fosta parteneră:

"Știi că azi am strâns banii la stadion. 81 de milioane și 40 de lei. Trebuia să-i dau lui Văncică 105 milioane. Eu mâine dimineață n-am banii să-i duc la teren. M-a sunat și mă amenință, că mâine vine la stadion la ora 10. Și m-au sunat și doi. După două numere.

Că mâine la ora 10 sunt la mine la teren. Tremur tot. Acum dacă-mi dai block… De frică am făcut asta. Mâine banii pentru aia. M-am tot gândit să iau cu dobândă. Am zis că o fac mai rău. Vorbește cu mine te rog.

Spune ceva că plâng aici și simt că te-am pierdut. Da, plâng ca un prost. Poftim, nu mă pot opri din plâns. Asta a pus capac. Mâine sunt dat afară. Te-am făcut și pe tine să plângi”

Mesajul, din 27 octombrie 2001, este însoțit de o fotografie în care se vede cum Achim plânge și e debusolat, precum și de un răspuns audio din partea fetei.

Două faze dubioase cu Achim la Voluntari - FC Argeș

Dialogul venea la numai patru zile după un Voluntari – FC Argeș 0-2, una dintre întâlnirile anchetate de FRF. E o partidă în care Achim apare în cel puțin două ipostaze dubioase:

Min 64: După ce, în primă fază, lasă mingea dintr-o centrare pe jos, foarte slabă, să treacă nestingherită prin fața lui, se dă la o parte apoi din șutul adversarului: gol Argeș.
Min 80: După o preluare greșită a propriului portar, Achim nu dă nici un semn că ar încerca să intervină spre a recupera mingea, deși e clar cel mai aproape de ea dintre coechipierii săi: gol Argeș.
Iată fazele video AICI.

Apoi, așa cum anticipa în discuția cu prietena, e tras pe linie moartă la Voluntari, unde, în următoarele 12 etape, mai intră doar în trei rânduri pe teren, la final de meciuri.

Achim a avut deja o audiere la FRF, unde a decis să povestească absolut tot pentru a-și pregăti terenul în vederea obținerii unei pedepse mai blânde.

Turnați de iubite

Ce s-a întâmplat cu Achim este exact tiparul de tip gelozie care a băgat la apă alți doi fotbaliști: Mihai Voduț (ex-Voluntari, Viitorul, Chindia), suspendat în 2019 de FRF pentru doi ani, și Marius Ioniță (ex-Gloria Buzău) – trei luni, conform Prosport. 

Ambii au fost reclamați de fostele consoarte. Iar diferențele de sancțiune ar fi provenit din faptul că Ioniță a colaborat în anchetă, iar Voduț nu.

320.000 de lei au fost amenzile cumulate dictate de FRF în cazurile lui Voduț și Ioniță: 300.000 pentru primul și 20.000 la cel de-al doilea.

Văncică și problemele cu Cămătarii

Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță, este un interlop care a devenit cunoscut după o altercație cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani.

În luna mai a acestui an, rivalitatea dintre clanul Vancică și cel al Cămătarilor a fost la un pas să degenereze după ce aproximativ 60 de persoane, majoritatea figuri cunoscute ale lumii interlope, au mers la adresa lui Cami Niță, zis Fane al lui Marina sau Fane Vancică.

Un grup format din aproximativ 60 de bărbați, majoritatea persoane cunoscute în mediile infracționale din București și Ilfov s-ar fi strâns, duminică, în fața casei din Sectorul 4 în care locuiește liderul interlop Fane Vancică, după ce acesta a postat pe site-urile de socializare mai multe mesaje în care îl amenință și îl înjură pe Nuțu Cămătaru.

Citește și: Interlopul Văncică l-ar fi tras de coadă pe Marian Box care l-a pus jos cu un dos de palmă

Potrivit unor martori, grupul ar fi apărut în zona Pieței Reșița, unde locuiește Fane Vancică. Aceștia i-ar fi strigat să iasă din casă și l-ar fi jignit și înjurat. Interlopul nu ar fi deschis, iar persoanele respective ar fi părăsit zona înainte ca Poliția să intervină la fața locului.

Văncică a bătut o femeie și a postat pe TikTok

Autoritățile s-au autosesizat ca urmare a imaginilor în care interlopul Fane Văncică lovește o femeie.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Încă din cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4".


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te