VIDEO Simona Halep - ovaționată, Firea - huiduită și fluierată

DE Alexandru Pop | Actualizat: 12.06.2018 - 11:47

După ce a refuzat să-i pună la dispoziție o piață din Capitală Simonei Halep pentru a-și prezenta trofeul, Gabriela Firea a ținut să vină pe Arena Națională alături de campioana de la Roland Garros.

SHARE

Prezența Gabrielei Firea pe aceeași scenă cu Simona Halep a fost sancționată sever de cei aproape 20.000 de bucureșteni veniți să o vadă pe sportiva care a adus un trofeu de Grand Slam, după 40 de ani, în România.
Simona Halep, aclamată, Gabriela Firea, huiduită. Foto: Inquam Photos-Octav Ganea

Simona Halep, pe Arena Naționala. Foto: Inquam Photos-Octav Ganea 

La doar două zile după mitingul PSD din Piața Victoriei, primarul general al Capitalei nu a rezistat mai mult de câteva minute în fața huiduielilor și fluierăturilor celor veniți să se bucure de victoria Simonei Halep.

CITEȘTE Și: De la Virginia Ruzici la Simona Halep. 40 de ani de așteptare

Firea pleacă de pe scena Arenei Naționale. Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

La scurt timp a venit și reacția Gabrielei Firea care a susținut că a fost de vină aparatul de propagandă sorosist și că "echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi". După această postare, Firea a fost nevoită să-și închidă și contul de Facebook din cauza avalanșei mesajelor negative primite.

Firea ieșind de pe stadion, în huiduielile oamenilor. Foto: Inquam Photos-Octav Ganea

După acest moment penibil, oamenii au ovaționat-o minute în șir pe Simona. Numărul 1 mondial la tenis le-a mulțumit românilor pentru că au fost mereu alături de ea și aici, în țară, dar și în străinătate spunând că a fost pentru prima dată când cei aflați în tribune la Roland Garros au cântat versurile unui imn național. 

Simona Halep, pe Arena Națională. Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

„Vă mulţumesc foarte mult, bucuria este mai mare ca la Paris. Sunt foarte emoţionată, este un moment deosebit, sunt foarte mândră că sunt româncă. M-am antrenat aici, am crescut aici şi mereu am crezut că se poate face o performanţă mare.  Vreau să mulţumesc tuturor antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele, care m-a ajutat şi m-a susţinut în fiecare zi. Ştim bine că nu avem un sistem foarte dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ce mi-a oferit şi vreau să cred că o să avem mulţi campioni. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii de campioni. Vă mulţumesc foarte mult!“, a spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, alungată de Firea din centrul Bucureștiului

A urmat un spectacol susținut de Monica Anghe și Marcel Pavel. Pe scenă au  mai urcat tatăl Simonei, Ilie Năstase și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

La final, Simona Halep a oferit autografe mai multor copii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te