EURO 2024. Două meciuri tari, astăzi la EURO. Una dintre echipe, favorită la câștigarea trofeului

DE Daniel Toșa | Actualizat: 01.07.2024 - 10:32
EURO 2024. Două meciuri tari, astăzi la EURO. Una dintre echipe, favorită la câștigarea trofeului - Foto: Profimedia images

EURO 2024. Două meciuri tari, astăzi la EURO. Etapa optimilor de finală la EURO 2024 continuă, luni cu două merciuri tari de la care ne așteptăm la un spectacol total atât în tribune cât și pe teren.

SHARE

Optiimle de finală ale EURO 2024 continuă, luni, cu două meciuri interesante.

EURO 2024. Două meciuri tari, astăzi la EURO. Una dintre echipe, favorită la câștigarea trofeului

În această seară, de la ora 19:00 Franța va întâlni reprezentativa Belgiei în optimile de finală ale EURO 2024, iar seara va fi închisă de merciul naționala lui Cristiano Ronaldo -  Portugalia care va juca cu Slovenia de la ora 22:00, ora României.

Ambele partide vor fi transmite în această seară de postul de televiziune PROTV.

Franța, care a avut un parcurs greoi în grupe reușind doar o victorie chinuită cu Austria, scor 1-0 și două meciuri terminate la egalitate cu Olanda (0-0) și (1-1) cu Polonia. 

Citește și: Spania, în sferturi la EURO 2024 după ce a demolat Georgia cu 4-1. Va întâlni cel mai greu adversar

Belgia, fosta adversară a României din Grupa E, a debutat la EURO 2024 cu o înfrângere în fața Slovaciei - scor 0-1, a învința România cu 2-0 și a terminat la egalitate cu naționala Ucrainei.

Astfel, Franța pleacă ca favorită în acest meci, fiind cotată de casele de pariuri cu o cotă de 2.00 la victorie, în timp ce Belgia are o cotă de 4.50. Un egal după timpul regulamentar de 90 de minute este cotat la 3.20.

Anticipăm un meci cu puține goluri în timpul regulamentar de meci, însă atât francezii cât și belgienii au în spate o presiune uriașă din partea fanilor care așteaptă ca echipele lor să facă un meci mare în această etapă a optimilor de finală.

Citește și: ''Înțepătură" olandeză: ''România e adversarul ideal pentru a arăta cum trebuie făcute lucrurile"

Al doilea meci al serii este între Portugalia și Slovenia. Naționala lui Cristiano Ronaldo este pe val la EURO 2024 și este una dintre echipele favorite la câștigarea marelui trofeu. Portugalia și-a terminat pe prima poziție în grupă sa câștigând două din 3 meciuri - respectiv Cehia cu 2-1, Turcia cu 0-3 și pierzând cu 2-0 în fața Georgiei - una dintre surprizele plăcute ale acestui turneu final.

Pe de cealaltă aprte avem Sovenia care a terminat la egalitate toate cele trei partide din grupe, resprectiv 1-1 cu Danemarca, 1-1 cu Serbia și 0-0 cu Anglia.

În acest meci, Portugalia pleacă ca mare favorită, cu o cotă de 1.38 la victorie în timp ce Slovenia are o cotă de 10.00 la victorie. Un meci terminat la egalitate în timpul regulamentar de joc de 90 de minute este cotat la 5.00.

Anticipăm un meci în care se vor înscrie cel puțin două goluri și, de asemenea, la o apărare puternică a slovenilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te