De ce are Radu Drăguşin şanse mari să fie titularizat la Tottenham Hotspur

DE Florin Budescu | Actualizat: 12.03.2024 - 13:31
De ce are Radu Drăguşin şanse mari să fie titularizat la Tottenham Hotspur - Foto: Profimedia Images
De ce are Radu Drăguşin şanse mari să fie titularizat la Tottenham Hotspur - Foto: Profimedia Images

De ce are Radu Drăguşin şanse mari să fie titularizat la Tottenham Hotspur. Echipa engleză Tottenham a dispus în deplasare, cu 4-0, de Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a.

SHARE

De ce are Radu Drăguşin şanse mari să fie titularizat la Tottenham Hotspur. Echipa engleză Tottenham a dispus în deplasare, cu 4-0, de Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a, din Premier League.

Radu Drăguşin a jucat aproape întreaga repriză secundă. După o primă repriză fără ocazii şi fără goluri, Ange Postecoglou a fost nevoit să schimbe în apărare, după accidentarea lui Micky van de Ven.

De ce are Radu Drăguşin şanse mari să fie titularizat la Tottenham Hotspur

A intrat în joc Radu Drăguşin, din minutul 49, iar fundaşul român a primit şi un cartonaş galben, în minutul 61, pentru un fault.

Oaspeţii au rezolvat meciul în doar trei minute. James Maddison a deschis scorul în minutul 50, din pasa lui Pape Sarr, apoi a venit rândul lui Brennan Johnson să înscrie, cu asisst de la Son Heng-Min.

Gazdele au rămas în zece din minutul 65, după eliminarea lui John McGinn, la faultul asupra lui Destiny Udogie. Tottenham a mai marcat de două ori în prelungiri. Mai întâi a făcut-o Son, în minutul 90+1, pentru ca Timo Werner să stabilească rezultatul final, în minutul 90+4.

Citeşte şi: 

După ce a jucat o repriză întreagă pentru Spurs, fanii londonezilor au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin. Suporterii sunt foarte încântaţi de achiziţia făcută de club.

”Cel mai bun de pe teren”, ”A arătat confortabil şi foarte rapid”, ”Sunt fericit cu Drăguşin”, ”Mă bucur că Drăguşin a prins minute de joc”, ”Drăguşin, performanţă de top”, ”Van de Ven nu o să mai joace dacă Drăguşin trece la următorul nivel”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe reţelele sociale, conform sport.ro.

Foto: Profimedia Images

Alte voci spun altceva. }n mijlocul tristeții accident[rii lui van de Ven, există o rază de speranță. Forfaitul acestuia îi deschide calea lui Radu Drăgusin, achiziția din ianuarie, din Serie A, care trebuie să facă un pas înainte și să candideze la titularizare.

Citeşte şi: 

Poreclit 'Războinicul', la Genoa, internaționalul român a venit la Londra cu mai puțină fanfară decât Van de Ven, însă statisticile sale au sugerat că ar putea fi o altă achiziție deşteaptă.

Cumpărat cu 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane, ca bonusuri, Drăguşin a avut o evoluție decentă, pe Villa Park, având câteva degajări și intercepții cruciale, deși nu a reușit să câștige nici unul dintre cele trei dueluri avute cu adversarii din Birmingham.

"Fundașul de 22 de ani va avea nevoie de o serie de meciuri, pentru a se scutura de rugină, dar aceasta este și marea lui șansă de a revendica un rol de titular", au prezentat jurnaliștii de la whiteheartlane.com, evoluția lui Radu Drăgușin.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te