"Cutremur în Ghencea". FCSB va juca cu Dinamo în Ghencea. Ultrașii CSA Steaua amenință cu "jihadul"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 12.07.2023 - 10:25
Sursa foto: Profimedia Images

"El Clasico" de România se va disputa pe stadionul Steaua din Ghencea. Echipa lui Gigi Becali "a câștigat" războiul orgoliilor cu CSA Steaua București, iar acum "Templul" va găzdui unul dintre cele mai așteptate meciuri din Superliga - FCSB-Dinamo București.

SHARE

Derby-ul așteptat între FCSB și Dinamo, programat pe 22 iulie la ora 21:30, în etapa a doua a primei ligi, va avea loc pe stadionul Steaua. După mai multe refuzuri inițiale, FCSB a primit în cele din urmă aprobarea pentru închirierea stadionului, oferindu-le oportunitatea de a reveni în Ghencea pentru un meci important împotriva rivalei Dinamo.

"Cutremur în Ghencea". FCSB va juca cu Dinamo în Ghencea

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, ar fi semnat documentul trimis de către FCSB, prin care clubul solicită închirierea stadionului Steaua contra cost. Decizia oficială urmează să fie oficializată în viitorul apropiat, potrivit Digisport.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat cu aproximativ două săptămâni în urmă că meciul cu Dinamo nu va putea fi găzduit pe Arena Națională din cauza unor concerte și că se va desfășura pe stadionul din Ghencea. Acesta s-a bazat pe sprijinul premierului Marcel Ciolacu, ceea ce a generat un protest masiv din partea suporterilor CSA Steaua.

Liderul Peluzei Nord (FCSB), Gheorghe Mustață spune că acest anunț este "un lucru foarte bun pentru România și pentru suporterii steliști. Atâta timp cât se intră într-o normalitate, mi se pare corect. Ghencea se va umple la orice meci, nu doar cu Dinamo", potrivit AS.ro.

În multe orașe din țară și din străinătate suporterii CSA Steaua București  au afișat mesaje prin care își exprimă nemulțumirea și cer exclusivitate pentru echipa lor de fotbal pe stadionul Steaua București din Bulevardul Ghencea care a fost renovat din fonduri publice.

Ultrașii CSA Steaua București amenință cu "jihadul" în Ghencea la meciul FCSB- Steaua București

Ultrașii Stelei amenință că vor "distruge" bucuria FCSB-ului de a juca în Ghencea prin acte de violență asupra arbitrilor și oficialilor și mesaje rasiste la meciul cu Dinamo pentru ca echipa gazdă să sufere amenzi usturătoare și suspendarea terenului.

Iată ce a scris un suporter CSA pe unul dintre grupurile de Facebook:

"Ciobanul merită o ripostă să nu mai dorească să mai joace în Templu!

  1. mesaje rasiste;
  2. aruncarea cu obiecte în arbitrii;
  3. invadarea terenului și lovirea oficialilor;

urmare.. amenzi, suspendare teren și lipsă spectatori"

Imediat ali fani au comentat "Șterge te rog" sau "Corect, dar șterge", "Șterge repede, ce ai zis nu e greșit, dar avem MAI în grup", spune un fan al CSA Steaua.

Un alt fan CSA spune că "Cine este interzis pe stadion poate să rămână pe afară să "discutăm cu autocarul lor" și cine poate să intre - mergem la zona peluză, lojă, tribună, voi alegeți".

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te