„Cutremur” în Ghencea. Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua după blocajul asupra FCSB

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.07.2023 - 15:10
Gigi Becali și Marcel Ciolacu - Foto: Profimedia Images

Premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce echipa de fotbal FCSB a fost împiedicată prin diferite tertipuri să joace derby-ul cu Dinamo pe stadionul Ghencea, un stadion făcut din bani publici.

SHARE

Premierul Ciolacu, cunoscut ca un susținător al ideii ca orice echipă, inclusiv FCSB să joace meciurile „de acasă” pe Ghencea, s-a declarat dezamăgit de decizia care a priva echipa lui Gigi Becali de acest drept prin condiții imposibil de îndeplinit și a acționat imediat în acest sens.

Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua după blocajul asupra FCSB

Potrivit gsp.ro, Ciolacu dorește un raport detaliat despre negocierile dintre cele două părți și motivele exacte pentru care FCSB a fost refuzată să joace în Ghencea. În acest scop, Corpul de Control a fost trimis la CSA Steaua pentru a investiga cu atenție toate aspectele implicate în această situație.

Mai mult, Ciolacu vrea să știe și care sunt încasările obținute și de asemenea, cheltuielile în urma administrării stadionului „Steaua” de către CSA.

Citește și: VIDEO Alertă pe plajele din Thassos. Meduza albastră a înțepat 3 copii la mal. Provoacă răni grave

Gigi Becali a plusat după ce a auzit vestea că Ciolacu a cerut verificări amănunțile la CSA Steaua. Latifundiarul din Pipera spune că este dispus să pună la dispoziție 10 milioane de euro în conturile CSA Steaua București pentru eventualele reparații, dacă acestea ar putea exista în urma derbyului dintre FCSB și Dinamo București.

„Îmi doresc din tot sufletul ca aceasta informație să fie adevărată, deoarece așa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiția acelui om împotriva mea. Știți foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea.

Dar sunt curios și eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămașa în fața Corpului de Control? Păi, tu îți pui ambiții pe mine și subminezi bugetul Statului? Voi credeți că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar stați așa că o să intrați pe mâna Corpului de Control. Foarte bine vă face Marcel Ciolacu. Nu am cerut să întru gratis, ci plăteam. Mă oferisem să accept și milionul ăla”, a declart Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB nu a putut închiria arena din Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, astfel că meciul se va juca pe Arcul de Triumf. CSA susţine că Becali nu a prezentat poliţa de asigurare uriașă cerută drept garanție de CSA.

Citește și: EXCLUSIV Rețeaua fugarilor români din Italia: unde se ascund, ce afaceri au, ce avocați folosesc

În realitate niciun asigurator din România nu poate emite o asemenea poliță de asigurare. Becali s-a oferit chiar să le pună banii în cont, însă conducerea CSA Steaua a refuzat spunând că nu vrea banii așa, doar polița de asigurare este „soluția”.Acesta fiind unul dintre tertipurile găsite de juristul CSA Steaua pentru a bloca FCSB să joace în Ghencea.

„Au cerut imposibilul!”

„Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată coresponența, cu toate detaliile. Va susține o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Talpan: „Nimeni de la CSA Steaua nu vrea să semneze contractul cu Becali!”

„Meciul FCSB – Dinamo nu se va juca pe stadionul Steaua! În urma discuțiilor de astăzi, după întâlnirea dintre reprezentanții CSA Steaua și cei ai FCSB-ului, nu o să se semneze niciun contract.

Becali vrea să ne distrugă prin toate acțiunile în instanță, cere anularea tuturor mărcilor CSA Steaua. Nu se poate, cu un om care vrea să te distrugă nu ai cum să ai relații comerciale, să închei un contract.

CSA Steaua nu vrea să încheie un contract din aceste motive! Noi am cerut acea poliță de asigurare, pe care el (n.r. – Gigi Becali) vrea să o ocolească prin alte mijloace. Știu sigur că nimeni de la CSA Steaua nu vrea să semneze contractul cu Becali!”, spunea Florin Talpan imediat după ce FCSB a fost refuzată în Ghencea, potrivit Digisport.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te