COVID Patru cazuri la Politehnica Iași și alte cinci la Rapid

DE Alex Darvari | 09.10.2020 - 22:04
Poli Iași / prosport.ro

Clubul de fotbal CSM Politehnica Iaşi a anunţat, vineri seara, pe site-ul său oficial, existenţa a patru cazuri pozitive la coronavirus, în urma testărilor din ultimele zile.

SHARE

''În urma testării jucătorilor, juniorilor din Academie, reprezentanţilor staff-ului tehnic şi administrativ în ultimele zile, patru rezultate au fost pozitive. Este vorba despre o persoană din administraţie şi trei jucători, unul fiind din Academie'', anunţă clubul.

"Medicul Andreea Perju ţine legătura cu toţi şi nu sunt probleme deosebite. Îmi pare foarte rău pentru ei şi regret că, în ciuda respectării cu stricteţe a măsurilor impuse de autorităţi, au apărut şi la noi cazuri. Vom vedea ce spun şi cei de la DSP şi vom face programul în consecinţă", a precizat preşedintele Ciprian Paraschiv.

Pentru a preîntâmpina orice alte probleme, jocul amical de sâmbătă, din deplasare, cu FC Botoşani, a fost anulat.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, Aerostar Bacău, FC Rapid, FK Csikszereda Miercurea Ciuc).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal, scrie Agerpres.

Doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti au avut rezultate pozitive la testele COVID-19 făcute joi, a anunţat, vineri, clubul de liga a doua.

Virgil Drăghia şi Rareş Lazăr sunt singurii jucători care au luat virusul, precizează clubul. Cei doi vor lipsi de la meciul cu FC U Craiova1948, de sâmbătă, din etapa a 7-a a ligii secunde, urmând a intra în izolare pentru 14 zile.

Un alt fotbalist rapidist infectat cu virusul este mijlocaşul Ştefan Pănoiu, care a fost testat pozitiv la în urma unui test făcut în cadrul acţiunii de pregătire de la naţionala U19, de la Snagov. Acesta a intrat în izolare pentru 14 zile, a anunţat, joi, FC Rapid.

Trei meciuri din această etapă a Ligii a II-a au fost amânate din cauza cazurilor de coronavirus, SCM Gloria Buzău - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ASU Politehnica Timişoara - AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi CS Aerostar Bacău - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te