Becali: Se văitau nevestele de ce făcea Anamaria prin cantonamente. Prodan: Gigi e un maimuțoi

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.02.2021 - 13:30
Becali și Prodan / digisport.ro

Transferul lui Dennis Man la Parma a provocat un adevărat cutremur în fotbalul românesc.

SHARE

Între Gigi Becali şi Anamaria Prodan a pornit un război presărat cu dezvăluiri, jigniri şi ameninţări, scrie digisport.ro.

Patronul roş-albaştrilor a fost primul care a "dat din casă" şi a dezvăluit cum îi convingea agenta pe jucătorii de la gruparea roş-albastră să semneze cu ea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor.", a afirmat Becali.

 
Replica soţiei lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a lăsat mult aşteptată, iar agenta a lansat o serie de jigniri fără precedent.

"Este penibil de la A la Z. E mic și la statură și la minte. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Spune că m-am ridicat pe umerii lui, păi, el are umeri? Are 1,20 metri, pe scăunel, cu mâinile ridicate. Ce umeri are el? Are bust și cap ca să nu îi plouă în gât, că nu îl folosește. El se ia cu mine? A făcut școala pe scări. El nu poate să mai vorbească vreodată cu mine sau în fața mea. Să își aducă aminte cum se gudura pe lângă mine și să își aducă aminte cum mă ruga să vorbesc frumos despre el pe la televizor.

Să spun că e cel mai mare și mai deștept din familia Becali. Îi spun eu, că sunt un om corect, că nu are niciodată cum să se ridice la nivelul vărului său. Ăla măcar a făcut istorie, că a fost primul manager din România și a făcut transferuri mari. El, săracul, ce a făcut? A avut noroc că a stat sclavul unor oameni importanți și le-a luat apoi lucrurile, noi știm lucrurile astea. Ce, are vreo școală să fie vreun deștept? Nu! El a fost omul potrivit, la locul potrivit.", a declarat Anamaria Prodan, pentru ProSport.

Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali
Agenta a continuat atacurile "sub centură" şi l-a ameninţat pe Gigi Becali: "Nu ştie ce-l aşteaptă cu mine!". Totodată, Anamaria Prodan a dezvăluit ce se va întâmpla cu fotbaliştii de la FCSB care vor rupe contractele de reprezentare cu ea.

"A fost săgeata, pus la înaintare de cineva și săgeata s-a întors împotriva stăpânului. De asta s-a dus la pușcărie. Nu de băiat bun s-a dus acolo. Probabil se va mai întoarce, că văd că îl mănâncă limba rău de tot și vorbește doar de Anamaria Prodan. Eu îl las, dar el nu știe ce îl așteaptă cu mine.

Eu nu am pierdut în viața mea războaie. El ce crede că o să se întâmple dacă amenință jucătorii mei de la FCSB? O să rezilieze fotbaliștii cu mine, iar eu să iau de la ei clauzele de reziliere. Cam asta ar putea să facă Gigi Becali. I-aș zice eu așa, golănește, ce ar putea să ne facă el mie, soțului meu și familiei mele, dar ne este scârbă și de asta. Nu vrem să mai auzim numele ăsta. El să își vad de viața lui și de familia lui și să nu mai comenteze pe la televizor. El nu a reușit să ia campionatul, e râsul României și maimuțoiul fotbalului românesc.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te